Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında IQ seviyesi yeten bazı muhabirler sorunun kaynagi sağlık bakanı olmadığı halde çok güzel sorular soruyorlar bakanda bunu anlıyor bana sormayın der gibi yanıtlıyor.
Bugün gerçekten çok güzel sorular soruldu
İlaç çalışmaları merak ediliyordu cevabını almış olduk

Süreci kontrolünüz altında hissediyor musunuz dedi ;D

Sağlık Bakanı Koca: "İstanbul'da yoğun bakım doluluk oranı şu an yüzde 59,5, yüzde 90'lara ulaşmış değil."

Sağlık Bakanı Koca: "(Virüs ne zaman son bulacak?) Tam bir tarih vermek doğru olmaz. Önümüzdeki dönemde 'peak' noktasını bekliyoruz. Bunun için önümüzdeki 1-2 haftanın önemli olduğunu, bir dalgalanma olmazsa peak noktasını yakalayacağımızı bekliyorum."

Koca: "Cuma günü alınan karar hükümetin bir kararı. Sayın İçişleri Bakanımız ile hem deprem hem de salgında birlikte mücadele arkadaşlığı yaptık. Süleyman Bey kamuoyuna açıklamasını yaptı. Benim buna ilave edecek herhangi bir sözümün olmadığını söylemek istiyorum."

Bu muhabirlerin karşısında reyiz olsa bu soruları kaçı sorabilir merak ediyorum
ReliableScholarlyIcelandgull-small.gif

1 ay sonra ipini salarlar bu işin önlem falan bu işin önünü almıyor belli oldu ölen ölecek kalan sağlar bizimdir denecek.

Aşıda Nano teknolojisi kullanıyormuyuz diye sormadılar neyse ki bi an bekledim öyle bi soru

Aşı araştırmalarını bor kullanıp hizlandirabilirmiyiz diye bir soru gelmedimi? Üzücü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt