Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.033
- 90.823
- 5.093
Zaten 1 haftadır yatıyoruz.işe gitmeyelim evde kalalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten 1 haftadır yatıyoruz.işe gitmeyelim evde kalalım
Doğrusu değil arapçası o reyiz. Türkçesi vaka dır. Tdk sözlükte (sozluk.gov.tr) örneği ile bulabilirsiniz.Doğrusu bu çünkü![]()
Orada yazılışı Vak'a şeklinde yazılıyor. Geçen gün NTV'de Laf aramızda da Vak'a şeklinde verildi.Doğrusu değil arapçası o reyiz. Türkçesi vaka dır. Tdk sözlükte (sozluk.gov.tr) örneği ile bulabilirsiniz.
Orada yazılışı Vak'a şeklinde yazılıyor. Geçen gün NTV'de Laf aramızda da Vak'a şeklinde verildi.
Programı bulayım koyacağım. Ben daha önce Vakıa diye yazıyordum.Yazılış da okunuş da vaka işte ya biraz zorlama yapıyon![]()
Programı bulayım koyacağım. Ben daha önce Vakıa diye yazıyordum.![]()
Anlatan kişi Türkçe diksiyon ve seslendirme uzmanıydı.Programı bulsan da bir şey değiştirmez çok hatalı kullanım yapıyor Tv'ler
Bugün ahmet hakanin programinda konuşacak yine papyon reis
15.00 cine çok saydırıyor
Yılmaz Özdil'in mantık dışı matematigine cevap verdi bakan. Herif abuk sabuk hesap yapmış. Salak salak konuşmuştuYılmaz Özdil de dün kendince bir hesap yapmış
Yaptığı hesap tamamen düz mantık örneği. Gerçekçiliği tartışılır. Hesabın açıkları var.
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Halk Tv'de korkutuyor ahaberde pempe tablo çiziyor galiba 3kagitci
Bugün ahmet hakanin programinda konuşacak yine papyon reis
15.00 cine çok saydırıyor