- 4 Ağustos 2009
- 90.367
- 71.347
- 5.188
Bitti.Taksilerde tek cift uygulaması da kalkmış.
Virus bitti mi yaw komple
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bitti.Taksilerde tek cift uygulaması da kalkmış.
Yok üstat 15 haziran esas tarih mahkemelerden pay biç o da havalar ısınacak diye millet Tatava yaptı ama ciddem hava sıcaklığının etkisi varTaksilerde tek cift uygulaması da kalkmış.
Yok yahu Hatay’da otel mi var Erzurum desen kış turizmi bittiZenginlerin otelleri...
araya birkaç tane boyle sikistiracaklar ki senin gibiler ne alakası var yahu desin. Hürmetler.Yok yahu Hatay’da otel mi var Erzurum desen kış turizmi bitti
Virüsü engellemiyor zaten ama eldivenin mantığı varTakmak istemiyorum.
Yok memleketten bilgi alıyorum ki bu süreçte gittim geldim zaten 7 vilayetin ki kalkmadı mıaraya birkaç tane boyle sikistiracaklar ki senin gibiler ne alakası var yahu desin. Hürmetler.
Ustune bi de kendi karbondioksitimizi soluyup zehirleniyoruz. Yasak kalkmalı.Virüsü engellemiyor zaten ama eldivenin mantığı var
Bulamazlar zaten bayramda da sokağa çıkma var şehirler arası yolculuk yasağı da 20 mayıs oldu sonra bayram derken haziran ayını ye sen geriye be kaldı Temmuz ağustos boş iş oMecbur yasaklar kalkacak ekonomik olarak 1 ay bile dayanmaz yoksa turizm en önemli nokta uçuşlarda yakında açılır ama müşteri bulabilirler mi sanmıyorum
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cidden bilimsel olarak engellemiyorUstune bi de kendi karbondioksitimizi soluyup zehirleniyoruz. Yasak kalkmalı.
Yok yahu Hatay’da otel mi var Erzurum desen kış turizmi bitti
Siyaset mi konuşuyordun üstat?Bana biri Antalya ile Muğlayi mantığıyla aciklasin özür dileyecegim. Milleti kimse saf sanmasin. Sınavların tekrar hazirana çekilmesinin nedeni ile bağlantısını kuramayan da bundan sonra siyaset konuşmasın.
Siyaset mi konuşuyordun üstat?