Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1588681369385.webp

Uzun zamandır bu kadar araç görmemiştim onu geç millet araç içinde bile maske takıyordu sokakta yürüyen en az 50 maskesiz insan gordum. Sosyal mesafeler bitmiş, araçlar kalabalık.

Valla o açıklamaları ülkenin 1 numarası yaptıktan sonra geri kalan sallamaz tabi.

geçmiş olsun.

Aynen cünkü nereye kadar kısıtlama yapcan millet ekonomik olarak kaldıramaz hele bizim ülke hic kaldıramaz adamın dükkan kapalı geliri yok ama su dogalgaz faturaları catır catır geliyo hala altından nasıl kalkılcak bunların ben isvecin uyguladıgı sistemin dogru oldugunu düşünüyom onlarda kısıtlama yok ölüm hasta sayısıda diger ülkeerden yüksek degil demekki kısıtlamadanda oluyomuş
İsveç yeniden imparatorluk günlerine dönecek millet de apışıp kalacak kimse de bize sen demiştin demeyecek bir kulp arayacak;) mevzu üstat bir iş ortaya çıkmadan ön almak olup bittikten sonra bir manası yok hayır sanki virüs bitecek grip bitiyor mu sars bitti mi

Milletteki Çin sevdasını anlamadım adamlarda salgın devam ediyor bitti diyorlar bitiyor:)

Brezilya da vaka sayısı artış gösteriyor
Rusya son dönemde çok hızlı yükseldi ki havalar orada ısınıyor.

Demek ki virüs hava koşullarına çok da bağlı değil.

bir Güney bir kuzey yarım küre ülkesinde ayrı ayrı aynı dönemde hızlandı vakalar.

Brezilya da vaka sayısı artış gösteriyor
Rusya son dönemde çok hızlı yükseldi ki havalar orada ısınıyor.

Demek ki virüs hava koşullarına çok da bağlı değil.

bir Güney bir kuzey yarım küre ülkesinde ayrı ayrı aynı dönemde hızlandı vakalar.

Adamlar miting yapıyor la 50 derece olsa ne olur

esra erolda para karsiligi cocuk satiyorlar su an.
dün de corona pozitifli birini canli yayina cikarmislardi.

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt