- 26 Kasım 2012
- 185.578
- 258.190
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzun zamandır bu kadar araç görmemiştim onu geç millet araç içinde bile maske takıyordu sokakta yürüyen en az 50 maskesiz insan gordum. Sosyal mesafeler bitmiş, araçlar kalabalık.İmam osurursa
Höst lafını bil. Adam onu mu kastetmişSende kara arap götü yalıyon demekki profisin
Uzun zamandır bu kadar araç görmemiştim onu geç millet araç içinde bile maske takıyordu sokakta yürüyen en az 50 maskesiz insan gordum. Sosyal mesafeler bitmiş, araçlar kalabalık.
Onlarda veri akışı yavaş ondandır üstatIngiltere hariç Avrupa ülkeleri düşüşe devam ediyor
ABD bildiğimiz gibi
Rusya tırmanmaya devam ediyor
Güney amerika ülkeleri de inişli çıkışlı devam ediyor
İsveç yeniden imparatorluk günlerine dönecek millet de apışıp kalacak kimse de bize sen demiştin demeyecek bir kulp arayacakAynen cünkü nereye kadar kısıtlama yapcan millet ekonomik olarak kaldıramaz hele bizim ülke hic kaldıramaz adamın dükkan kapalı geliri yok ama su dogalgaz faturaları catır catır geliyo hala altından nasıl kalkılcak bunların ben isvecin uyguladıgı sistemin dogru oldugunu düşünüyom onlarda kısıtlama yok ölüm hasta sayısıda diger ülkeerden yüksek degil demekki kısıtlamadanda oluyomuş
Brezilya da vaka sayısı artış gösteriyor
Rusya son dönemde çok hızlı yükseldi ki havalar orada ısınıyor.
Demek ki virüs hava koşullarına çok da bağlı değil.
bir Güney bir kuzey yarım küre ülkesinde ayrı ayrı aynı dönemde hızlandı vakalar.
11 mayıs günü agora reyhanda seni bekliyor olacağım 27 numaralı masadaBu şartlar altında ne Avm'ye ne de Berber'e gitmek akıl işi değil.
@İsmail EnverBrezilya da vaka sayısı artış gösteriyor
Rusya son dönemde çok hızlı yükseldi ki havalar orada ısınıyor.
Demek ki virüs hava koşullarına çok da bağlı değil.
bir Güney bir kuzey yarım küre ülkesinde ayrı ayrı aynı dönemde hızlandı vakalar.
Gerçekten son derece az bilinen tavsiyeler teşekkürler hocamtad ve koku kaybı da olursa test yaptır yada kendini izole et.