Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teknoloji marketleri kapalıydı, Koçtaş yeni açıldı, Kocaeli'de avmler yeni açılacak. Bir çok iş yeri az personel ve belli saat çalışıyorken tamamen standarta dönmüş olacak. Umarım iyi götürdükleri bu durumun sonunu da güzel getirirler.

Restoran ve cafelerdeki risk market ve berber-kuafördekilerden birkaç kat daha azdır muhtemelen diye düşünüyorum. Avmler açılıncada bişey olmadı gördüğün gibi, bilinçli olduktan sonra vakalar artacak diye bişey yok. Maske zorunluluğu gelmeli ama.

Restoran ve cafelerdeki risk market ve berber-kuafördekilerden birkaç kat daha azdır muhtemelen diye düşünüyorum. Avmler açılıncada bişey olmadı gördüğün gibi, bilinçli olduktan sonra vakalar artacak diye bişey yok. Maske zorunluluğu gelmeli ama.
İnşallah dediğin gibi olur, genel sokakları gördüğümüz zaman fiziki mesafe filan hak getire diye düşünüyorum .

Şuan ki vakaların hepsi izleme yolu ile bulunan hastalardır. Bu hastalıktan hiç etkilenmeden geçiren dünya genelinde %30luk bir kesim var. Maske ve fiziki mesafe ile insanları bu işin içinden çıkaramazsın. Çok çabuk normalleşmeye döndük.

Örnek Koçtaşın otoparkı açıldığı günden beri full çekiyor.
Haklısın ama yapacak bir şey yok
Koca bir mevsimi veya seneyi kapatamazdık.
İtalya, ispanya, Fransa gibi ülkeler bizden beter haldeyken cok kısa sürede açmak zorunda kaldılar.
Keza abd bile bazı riskleri alamadı. Böyle bir durumda ekonomisi sağlam olmayan bir ülke olmamıza rağmen iyi bile yönettik diyorum

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İnşallah dediğin gibi olur, genel sokakları gördüğümüz zaman fiziki mesafe filan hak getire diye düşünüyorum .

O kadar karamsar olmaya gerek yok aga, o 2 saat kala sokağa çıkma yasağı ilk ilan edildiğinde bile kaç yüz bin kişi üst üste bindi o gün hiçbişey olmadı yani ki o zaman vakalar 4 binlerde falandı günlük. Ben sokakta falan bir insana virüs bulaşabileceğini düşünmüyorum bunlar o zaman asya ülkeleride kontrol edemezdi mantıken zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt