Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

denizden yayilan bi vayrus gelir mi rtasyoutubeta deniz anası belgeseli izliyordum. Son yıllarda felaket derecede sayılarında artış oldu. Küresel ısınma vs bir sürü sebepten ötürü 200 kg varan devasa trilyonlarca deniz anası japon kıyılarını doldurup balıkçıların işlerini baltalamış. Tek bir balık tutamadan geri dönüyorlarmış. Aynı dönemde karşı kıyı olan Çinde benzer durum var mı diye araştırmacılar gidiyor, fakat Japonya kadar sıkıntılı olmadığını farkediyor Çinin. Biraz daha araştırmayı derinleştirdiklerinde, Çinlilerin deniz analarını yakalayıp yediklerini, bu sayede sayılarının azaldığını görüyorlar![]()
edebiyat dünyasında bilinen mahlasımı kullanıyorum reyisNe Rıfkı mı?
![]()
oralarda bitti bu işCin 12 vaka ölü yok
G. Kore 13 vaka 2 ölü
Yerinde 1 tespit rıfkı üstadım.oralarda bitti bu iş
teşekkür ederim. aykırı yorumlarımın kabul görmesi beni sevindiriyorYerinde 1 tespit rıfkı üstadım.
Kutlarım
ismini keramettin abi mi değiştiteşekkür ederim. aykırı yorumlarımın kabul görmesi beni sevindiriyor

kim uğraşacak başka böyle gereksiz işlerleismini keramettin abi mi değişti![]()
'kara' kelimesini kullanmayi cok seviyor o zaman, beni de o karartmisti o günden beri yüzüm gülmedikim uğraşacak başka böyle gereksiz işlerle
forumda gerçek ismini kullanan 1 tek ben vardım. yapma etme dedim bizi bozar fake isim dedim. herif rahat edemedi
yine bi sey olur bize patlar hesap![]()
almanya'nın çin'e tazminat davası açması
şuradan görülebileceği üzere almanya covid-19 salgınından sorumlu tuttuğu çin'e 130 milyar pound'luk tazminat davası açmış, gerekçeleri ise salgını örtbas etmeye çalışmak, sınırlarını zamanında kapat…eksisozluk.com
çinliler de ödeyecek tabi. xd
bence ödetsinler![]()
almanya'nın çin'e tazminat davası açması
şuradan görülebileceği üzere almanya covid-19 salgınından sorumlu tuttuğu çin'e 130 milyar pound'luk tazminat davası açmış, gerekçeleri ise salgını örtbas etmeye çalışmak, sınırlarını zamanında kapat…eksisozluk.com
çinliler de ödeyecek tabi. xd