Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Irkçı değilim ama....
IMG-20200817-WA0015.webp

İngiltere'de yapılan çalışmada pozitif çıkanların üçte birinden daha azı semptom bildirmiş.

Bir günlük iş olmamalı kesinlikle sıkı bir denetim şart
Geçen beşiktaşa indim. Polisler meydanda ama milletin yarısının maske burun altında. Bazıları pazuband yapıp geçiyordu polisin yanından. Polisin umrunda değil. İlla kamera falan olması gerekiyor herhalde polis şov yapsın

Geçen beşiktaşa indim. Polisler meydanda ama milletin yarısının maske burun altında. Bazıları pazuband yapıp geçiyordu polisin yanından. Polisin umrunda değil. İlla kamera falan olması gerekiyor herhalde polis şov yapsın
pazubandı mı :asd:
Çenesine takanlar da psikolojik olarak korunduğunu düşünüyor herhalde. Tamam hava alman lazım da kardeşim kalabalığın içinde ne diye çıkarırsın maskeyi

pazubandı mı :asd:
Çenesine takanlar da psikolojik olarak korunduğunu düşünüyor herhalde. Tamam hava alman lazım da kardeşim kalabalığın içinde ne diye çıkarırsın maskeyi
Maskeyi koluna takan, çenesine indiren ile ehliyetinde gözlük ya da lens ile kullanabilir yazıp gözlüğünü vitesin yanına koyanın hiçbir farkı yok. Birisi kör kör sürüyor, diğeri de mikrobu soluyup, mikrop saçıp yürüyor. İkisinde de sorun olursa maske, gözlük burada diyor yoluna devam ediyorsun. Şans eseri yaşıyoruz işte. 🤦‍♂️

Dutch researchers find Covid-19 antibodies in breast milk, call for donations

Researchers at Amsterdam’s UMC teaching hospital and a number of other institutes have found coronavirus antibodies in the breast milk of women who have tested positive for the virus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt