- 1 Ağustos 2014
- 63.825
- 75.021
- 4.338
ulan dünyanın içine sıçıp hiç birşey olmamış gibi eğlenmeleri insanın zoruna gidiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan dünyanın içine sıçıp hiç birşey olmamış gibi eğlenmeleri insanın zoruna gidiyor
bunların yedi ceddiniIrkçı değilim ama....Ekli dosyayı görüntüle 89670
Bir günlük iş olmamalı kesinlikle sıkı bir denetim şartBen istanbulda herhangi bi denetim görmüyorum abi
Geçen beşiktaşa indim. Polisler meydanda ama milletin yarısının maske burun altında. Bazıları pazuband yapıp geçiyordu polisin yanından. Polisin umrunda değil. İlla kamera falan olması gerekiyor herhalde polis şov yapsınBir günlük iş olmamalı kesinlikle sıkı bir denetim şart
pazubandı mıGeçen beşiktaşa indim. Polisler meydanda ama milletin yarısının maske burun altında. Bazıları pazuband yapıp geçiyordu polisin yanından. Polisin umrunda değil. İlla kamera falan olması gerekiyor herhalde polis şov yapsın
Maskeyi koluna takan, çenesine indiren ile ehliyetinde gözlük ya da lens ile kullanabilir yazıp gözlüğünü vitesin yanına koyanın hiçbir farkı yok. Birisi kör kör sürüyor, diğeri de mikrobu soluyup, mikrop saçıp yürüyor. İkisinde de sorun olursa maske, gözlük burada diyor yoluna devam ediyorsun. Şans eseri yaşıyoruz işte.pazubandı mı
Çenesine takanlar da psikolojik olarak korunduğunu düşünüyor herhalde. Tamam hava alman lazım da kardeşim kalabalığın içinde ne diye çıkarırsın maskeyi
Bugünkü vaka sayilari 1390 almanyada
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Yeni tedbirler söz konusu mu rtaş1510 vaka bugun
Simdilik bir sey görünmüyor malesefYeni tedbirler söz konusu mu rtaş