Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözleri Turizm Bakanı kadar umursanmamasına rağmen hala görevlerini büyük bir sevgiyle icra eden Bilim Kurulu üyelerimizi onurlu duruşları için tebrik ederiz.

Bir bayram tamamen evlere tıkılıp daha sonraki bayram da omuz omuza modu sonrası güvenmeye devam edin o zaman.
Siz gidin amerikan kaynaklarina moskof usaklarina guvenin o zaman

Ama bu verilerin guvenilirligini sarsacak bir gorus belirtiyorsaniz karsisina kendi verilerinizi de koyun ki belki o zaman ciddiye alan olur

Baktilar is boka sariyo. Ihaleyi ustlerinden atmak icin konusmaya basladilar.

İhaleyi atacak bir şey yok yav. Herifin dediği gibi en nihayetinde son karar onlarda değil. Ama bu işin böyle olduğu 11 Mart'tan beri belli. Sen bu kadar süre Bilim Kurulu üyesi diye gezip şimdi şimdi sesini çıkartıyor ve hala o kuruldan ayrılacak kadar cesaret gösteremiyorsan yaşayacak ömrü varken ölen garibanın üstünde en az Cumhurbaşkanı, Ekonomi Bakanı, Sağlık Bakanı kadar emeğin vardır. Akil adam gibi bunları da bir zümre diye aldılar, arada buluşup çay-kek yapmaktan başka bir işe yaramıyorlar. Sanki ülkede demokrasi varmış gibi.

Senin gibi ancak klavye başında insanları tahrik edip, hakaret eden birini acaba kim ciddiye alır.

Haddini bil o Amerikan uşağı lafını sana yediririm.

@Emrah Yıldırım kusura bakma mesajı raporlamadığın için çünkü böyle bir şeye sessiz kalamam. İstersen bana da ceza verebilirsin.

Kolay gelsin.

Ama bu verilerin guvenilirligini sarsacak bir gorus belirtiyorsaniz karsisina kendi verilerinizi de koyun ki belki o zaman ciddiye alan olur

İşlerine gelince rakamlar doğru, gelmeyince dış güçler.... Hasssssasiyetle inanmaya devam edin siz...

virüs oldugunu bile bile dışarı çıkıp evde durmayan ocdur

Senin gibi ancak klavye başında insanları tahrik edip, hakaret eden birini acaba kim ciddiye alır.

@Emrah Yıldırım kusura bakma mesajı raporlamadığın için çünkü böyle bir şeye sessiz kalamam. İstersen bana da ceza verebilirsin.

Kolay gelsin.
Sahsina amerikan usagi demedim sakin ol, bir daha oku, bana ceza yedirme yok yere

Guvendiginiz kaynaklardan bahsettim, kaynaginiz farkliysa paylasin

Turizm nedeniyle kısıtlamaları yapamıyorlar. Ekimde baslar il giriş cıkıs yasakları ve hftasonu sokaga cıkma yasakları. Eylülü cıkarmaya calısıyorlar zannımca

Kolay gelsin.
Arkadaşlar rica ediyorum döğüşmeyin

Kaynak veya dedikodu v.s. kimsenin söylediğine kulak astığım yok.

Kendi gördüklerime göre olan düşüncem. Üstelik sırf bayram değil şu anda bile öyle.

Marketler maskesiz insan dolu. Sahiller park alanları.

Kaynak mı istiyorsun o zaman İstanbul, Fatih, Silivrikapı Semtkonağı Parkı akşamları park full çekiyor ve insanların çoğu maskesiz.

Edit : Fikrimi ve düşncemi gözlemlerime göre yapabilirim. Kimse kimse ile aynı fikirde olmayanın zekası ile alay edemez.

Sahsina amerikan usagi demedim sakin ol, bir daha oku, bana ceza yedirme yok yere

Guvendiginiz kaynaklardan bahsettim, kaynaginiz farkliysa paylasin

Kaynak veya dedikodu v.s. kimsenin söylediğine kulak astığım yok.

Kendi gördüklerime göre olan düşüncem. Üstelik sırf bayram değil şu anda bile öyle.

Marketler maskesiz insan dolu. Sahiller park alanları.

Kaynak mı istiyorsun o zaman İstanbul, Fatih, Silivrikapı Semtkonağı Parkı akşamları park full çekiyor ve insanların çoğu maskesiz.
Saglik bakanliginin acikladigi verilere karsi sunulmus bir dayanak yok bunlarda, hastane kayitlarindan baska veri de olmaz zaten

Biraz once soylediklerimi yanlis anlayarak bana soylediklerin icin ozur dilemeni bekliyorum. Ozur dilemezsen seninle bir daha muhatap olmam.

Olmak zorunda değiliz, problem yok. Bir daha bende seninle muhatab olmamaya dikkat edeceğim.

İyi Forumlar

Saglik bakanliginin acikladigi verilere karsi sunulmus bir dayanak yok bunlarda, hastane kayitlarindan baska veri de olmaz zaten

Biraz once soylediklerimi yanlis anlayarak bana soylediklerin icin ozur dilemeni bekliyorum. Ozur dilemezsen seninle bir daha muhatap olmam.

Sözcünün haberinin doğru olduğu kanısındayım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bizim sirkette agustos ayındaki vaka sayısı temmuzun 4 katı. sample size kucuk degil 15 bin kisilik sirketten bahsediyorum. turkiye geneli de bu sekildedir diye tahmin ediyorum.

ANKARA İSTANBUL'U GEÇTİ
Şu an vaka sayısının en fazla olduğu il Ankara, İstanbul'u iki kat geçmiş durumda. Bir takım tedbirler alınmaya başlandı. Sokağa çıkma yasağı gibi bir konu gündemimizde yok.

Konya Kırşehir veya doğu illeri artışı tamamds Ankara'ya noldu ? İstanbul'un 2 katı
Çoğunluğu yaşlı ve memur nüfus olan Ankaralı gece gündüz dil dibemi geziyor

SALGIN KONTROLDEN ÇIKTI MI?
Bilim Kurulumuz bu konuda tavsiye kurulu. Bilim Kurulu tavsiye ediyor. Bu tavsiye kararlarını da uygulama noktasında bugüne kadar hassasiyet yaşanıyor. Salgının kontrolden çıktığını asla söyleyemeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt