- 16 Haziran 2010
- 203.157
- 155.010
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rutte hakli cikacak bu gidisle.dusus var alper abi, iyi haber
Rutte hakli cikacak bu gidisle.
Valla dugun yapmayana takmam. Ancak abla, kuzen olursaTakacak insan nikahta da takar. Evlenmediğim için bilmiyorum toplanan paralarla düğün masrafları, borçlar vs. temizlenir mi yoksa yetmez mi hiçbir bilgim yok. Gerçi şimdi çeyrek takan bile yok herkes 100-200 lira takıyor eğer yakın arkadaşın veya akraban değilse. Ben düğün işinin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Evlenirsem kesinlikle düğün yapmam.
Ben Almanya'Dan bahsediyorumSon dönemde altın takanların sayısı bayaa azaldı. Ben çeyrek takarken bile 4 kez düşünüyordum geçen yaz, nasıl gelecek geri diye.
tahminim 127 vefatBugün 3bin 900 küsür vaka açıklanır herhalde yine
tahminim 127 vefat
tahminim 127 vefat
Yuhh deniz anası nasıl yenir yahuyoutubeta deniz anası belgeseli izliyordum. Son yıllarda felaket derecede sayılarında artış oldu. Küresel ısınma vs bir sürü sebepten ötürü 200 kg varan devasa trilyonlarca deniz anası japon kıyılarını doldurup balıkçıların işlerini baltalamış. Tek bir balık tutamadan geri dönüyorlarmış. Aynı dönemde karşı kıyı olan Çinde benzer durum var mı diye araştırmacılar gidiyor, fakat Japonya kadar sıkıntılı olmadığını farkediyor Çinin. Biraz daha araştırmayı derinleştirdiklerinde, Çinlilerin deniz analarını yakalayıp yediklerini, bu sayede sayılarının azaldığını görüyorlar![]()
euzübillahimineşşeytanirracim![]()
![]()