Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.359
- 101.581
- 5.238
Mumin miyim?En iyi mumin yoklukta sabredendir kmk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mumin miyim?En iyi mumin yoklukta sabredendir kmk
bütün dünya ölen ölür kalan sağlar bizimdir moduna girdi.
merak ediyorum bu salgın bittikten sonra bütün dünya devletleri çin'e karşı beraber bir tutum içine girecekler mi acaba? adamlar hem dünya nüfusunun hem de ekonominin .... koydular!
Geçmiş olsun renkdas , en kısa sürede atlatırsın umarım.bugünde ben pozitif çıktım
Gordugum en inancli muminsin pmpMumin miyim?
İnandıklarımız bizi üzüyor mu knk?Gordugum en inancli muminsin pmp
Fazlasiylaİnandıklarımız bizi üzüyor mu knk?
bugünde ben pozitif çıktım
mart ayından beri hiç kullanmadım renkdaşBir sure toplu tasima kullanma o halde
Gecmis olsun
Nasıl gidiyor? Neler hissediyorsun ?
Teşekkür ederim renktaşımGeçmiş olsun renkdas , en kısa sürede atlatırsın umarım.
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nasılsınız TMK bey? Belirtin var mı yoksa asemptomatik mi geçiriyorsun?Nasıl gidiyor? Neler hissediyorsun ?
Yok gibi. Hani grip semptomu gibi ama ondanda hafif,az bi baş ve eklem ağrısı var sadece
Nasılsınız TMK bey? Belirtin var mı yoksa asemptomatik mi geçiriyorsun?
yaklaşık 2 ay önce pozitif çıktığımda tat koku kaybı yaşamıştım kokuyu hala tam olarak alamıyorum yüzdeye vurursak %50 60 falan anca alabiliyorum buna şükür ama cidden yaşam kalitesini düşürüyor
Can sıkıcı lakin sadece bu belirtilerle temiz bir şekilde atlatırsın umarım. Tekrardan geçmiş olsun karşim.Pozitifim. Tat koku bir şey hissetmiyorum.
Can sıkıcı lakin sadece bu belirtilerle temiz bir şekilde atlatırsın umarım. Tekrardan geçmiş olsun karşim.
Anason kokusundan mahrum kalman beni uzduPozitifim. Tat koku bir şey hissetmiyorum.