Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet arkadaşlar evde oturalım yasak gelsin ben paramı yatarakta kazanıyorum diyenler

forumda cuma yanutlaydı galiba kolej açmış batmıştı korona sürecinde kendilerine boş yere yatan parayı direkt ona göndersinler onlar parasız kalsın bakalım para olmayınca napıyolar sonra bir daha düşünsünler bu öneriyi

Yine işimden olucam sanırım. Açtığım kurum Covid yüzünden battı, 300 000 tlden fazla zararım var. Şimdi herşeyi bir kenara atıp kolejin birinde işe başlamıştım, uyuyup uyandım, sanırım işimden oldum uyandığımda. Kafanıza göre nasıl sen ocağa kadar online yaparsın dersleri? Dünyanın hiçbir yerinde eğitime ara verilmiyor, siz nasıl yaparsınız?

Yine işimden olucam sanırım. Açtığım kurum Covid yüzünden battı, 300 000 tlden fazla zararım var. Şimdi herşeyi bir kenara atıp kolejin birinde işe başlamıştım, uyuyup uyandım, sanırım işimden oldum uyandığımda. Kafanıza göre nasıl sen ocağa kadar online yaparsın dersleri? Dünyanın hiçbir yerinde eğitime ara verilmiyor, siz nasıl yaparsınız?

geçmiş olsun hocam
@Berke Deniz sana da geçmiş olsun knk en az zararla atlatırsınız umarım

Eleştiri bir yana insanoğlu olarak hakikaten zor durumdayız.

Önümüz kara kış, şimdi bu kapatılan yerlerdeki bir sürü suçsuz günahsız insan işinden gücünden olacak.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

evet arkadaşlar evde oturalım yasak gelsin ben paramı yatarakta kazanıyorum diyenler

forumda cuma yanutlaydı galiba kolej açmış batmıştı korona sürecinde kendilerine boş yere yatan parayı direkt ona göndersinler onlar parasız kalsın bakalım para olmayınca napıyolar sonra bir daha düşünsünler bu öneriyi

Valla bu covide yakalanmadım ama yakalanmış kadar oldum. Batırdı, borca soktu, evlenemedim(nikahlandım düğünüm ertelendi), testim negatif ama bulunduğum okulda covid çıktı ve 14 gün karantinaya alındım hiçbir şeyim yokken. 10 dakika uyukladım, uyandığımda kolej sahibi mesaj atmış, genel merkezle görüşeceğiz, duruma göre maaş ödemeleri olmayabilir diye. Sanırım dünyanın çivisi iyice çıktı.

bu kötü gidişin dolu tarafı varsa eğer oda sefillik yaşayan insanların artık canına tak edip bütün kinlerini sandıkta kusma ihtimali

vurun daha ölmedik değil,öldük ama siz yinede vurun belki düzelir

Ya kardeşim sen cafeyi restorantı kapatıyorsun bu insanlar ne yapacak şaka mı bu ?

İlk bahar ve yaz gerçek ekonomik etkilerini görecez küresel olarak, bu yasaklara isyan edenler var kendilerine göre haklı sebepleri de olabilir ki var ama dua edin bunlarla sınırlı kalsın.

İnanılmaz sayıda issiz kalan insan ve kapanan firmalar olacak ve bunlar sadece esnaf değil
Eğitim durdu diye gerizekalı ergenler ve got büyütecek bazı öğretmenler halay cekiyorlar

Hafta sonu dışarda takılmayı planlayanları belirli bir saat aralığında belirli mekanlara sıkıştırmaktaki amaç sürü bağışıklığı sanırım.

İlk bahar ve yaz gerçek ekonomik etkilerini görecez küresel olarak, bu yasaklara isyan edenler var kendilerine göre haklı sebepleri de olabilir ki var ama dua edin bunlarla sınırlı kalsın.
Serbest birakalim millet basinin caresine baksin tedbirini alsin demek yerine kisitlama getirelim esnaf tedbirini alsin basinin caresine baksin.

Belki esnaf arkadaslara ters gelecek bu ama olmasi gereken bu. Ve bunlarla sınırlı kalmayacak

Tek kisitlama hafta sonlari 10 22 arasi mi baska bisey yok dimi

Valla bu covide yakalanmadım ama yakalanmış kadar oldum. Batırdı, borca soktu, evlenemedim(nikahlandım düğünüm ertelendi), testim negatif ama bulunduğum okulda covid çıktı ve 14 gün karantinaya alındım hiçbir şeyim yokken. 10 dakika uyukladım, uyandığımda kolej sahibi mesaj atmış, genel merkezle görüşeceğiz, duruma göre maaş ödemeleri olmayabilir diye. Sanırım dünyanın çivisi iyice çıktı.
Reis allah yardımcın olsun senin ve herkesin

borcunu kafaya takma yine işler bozulursa borç harç katlanırsa git yüklü kredi çek borcunu öde kalan paranıda yanına al tosuncuk gibi kaç ülkeden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt