- 19 Mart 2014
- 29.503
- 30.939
- 2.718
Sence yaptığı strateji doğru mu.?İmamoğlu yine ölü sayılarına laf atmış.
Hala yanlış açıklanıyor minvalinde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sence yaptığı strateji doğru mu.?İmamoğlu yine ölü sayılarına laf atmış.
Hala yanlış açıklanıyor minvalinde.
BAKAN KOCA'DAN AŞI AÇIKLAMASI
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çin'den alınan 10 milyon aşının ücretsiz olacağını, diğer üreticilerin aşılarının ise ücretli olacağını açıkladı. Açıklamadan Pfizer/Biontech ve Moderna'nın aşılarının ücretli olacağı anlaşıldı.
çinlilere vurdurmamalıyız anlaşıldı etkisi küçük gibiBAKAN KOCA'DAN AŞI AÇIKLAMASI
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çin'den alınan 10 milyon aşının ücretsiz olacağını, diğer üreticilerin aşılarının ise ücretli olacağını açıkladı. Açıklamadan Pfizer/Biontech ve Moderna'nın aşılarının ücretli olacağı anlaşıldı.
Bir taraf yalan söylüyorsa ona karşılık doğruyu söylemek doğru olandır.Sence yaptığı strateji doğru mu.?
150 avro borcunu gönder bebeğim
Hemen virüsü bilen alman bir vurucuEmrah foruma Alman aşısı ısmarlıyacak rahat ol sen
Geçen yılın aynı ayın , aynı gününde bir şehirde toplam 80 kişi ölüyorsa , bu yılın aynı gününde bu sayı 180 kişi ise mesala neyden ötürü bu ölüm sebepleri çoğalmış olabilir mukedderat mı ?İmamoğlu ve soyer kadar popülist ve boş yapan başkan bu yaşıma geldim görmedim abartmıyorum
Bulaşıcı hastalıktan ölen diyor peki detaylarını acikla desen kaç kişi covidden kem kum eder
Bu adam sıcak siyasete girdikçe dahada cirkinlesiyor belediye baskanisin ne işin var sıcak siyasetle Mansur Yavaş bunların yanında çok kaliteli bir adam
İmamoğlu Kaftancıoğlu ile birlikte kendisine her kesimden gelen oyları sıcak sıcak yiyor
Parasını verecek mi?aralık sonu ve ocak'ın ilk haftasında 2 hafta komple sokak yasağı gelse keşke...
şu an çay ocaklarına kahvehanelere, düğün salonlarına, alkollü içki içilen yerlere,nargilecilere, cafecilere, restoranlara kim para veriyor ki?Parasını verecek mi?
Bulaşıcı hastalıklardan 180 kişi ölmüş bir gün içinde. Günümüzde Covid dışında bu denli salgına dönüşmüş başka bir bulaşıcı hastalık var mı bildiğimiz? Günde onlarca insanı öldürecek kadar? Bu 180 ölümün kaç tanesi covid dışı bir bulaşıcı hastalık olabilir? Sadece bir günlük sayı bu üstelik.İmamoğlu ve soyer kadar popülist ve boş yapan başkan bu yaşıma geldim görmedim abartmıyorum
Bulaşıcı hastalıktan ölen diyor peki detaylarını acikla desen kaç kişi covidden kem kum eder
Bu adam sıcak siyasete girdikçe dahada cirkinlesiyor belediye baskanisin ne işin var sıcak siyasetle Mansur Yavaş bunların yanında çok kaliteli bir adam
İmamoğlu Kaftancıoğlu ile birlikte kendisine her kesimden gelen oyları sıcak sıcak yiyor
Kimseşu an çay ocaklarına kahvehanelere, düğün salonlarına, alkollü içki içilen yerlere,nargilecilere, cafecilere, restoranlara kim para veriyor ki?
The coronavirus vaccine developed by the University of Oxford is highly effective at stopping people developing Covid-19 symptoms, a large trial shows.
Interim data suggests 70% protection, but the researchers say the figure may be as high as 90% by tweaking the dose.
The results will be seen as a triumph, but come after Pfizer and Moderna vaccines showed 95% protection.
However, the Oxford jab is far cheaper, and is easier to store and get to every corner of the world than the other two.
After Pfizer and Moderna both produced vaccines delivering 95% protection from Covid-19, a figure of 70% is still highly effective, but will be seen by some as relatively disappointing.
But this is still a vaccine that can save lives from Covid-19 and is more effective than a seasonal flu jab.
It also has crucial advantages that make it easier to use. It can be stored at fridge temperature, which means it can be distributed to every corner of the world, unlike the Pfizer/BioNTech and Moderna vaccines, which need to be stored at much colder temperatures.
The Oxford vaccine, at a price of around £3, also costs far less than Pfizer's (around £15) or Moderna's (£25) vaccines.
The Oxford technology is more established so the vaccine is easier to mass produce cheaply and AstraZeneca has made a "no-profit pledge".
3 pountmuş
75 lira fln eder
her 2 senede bir yeni covid çıksa, 60milyonun 30milyonu vurulsa 75tl x 30m = 2.250.000.000 tl her 2 sene bir yeni bir ithalat kalemi oluştu. pfizer aşısı olursa 4-5milyar tl civarına çıkacak. italyan aşısı olursa toplamda 750milyon euro vereceğiz... oxford olursa 250m euro çıkacak...