Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Cezalandırmaya devam edin sağlıkçıları.
Yorum yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok geçmiş olsun kardeşim. Bende de tat ve koku gitti. Yavaş yavaş geri geliyor gibi. Tat ve koku gitmesi can sıkıcı tabi ama öksürük, nefes darlığı, ateş vs... gibi belirtiler vermekten iyidir diye düşünüyorum.Benim yarin bitiyor karantina. Tat ve koku alma tam olarak geri dönmedi. Insallah bu virus iz birakmaz bizde. Anneme babama geciririm diye odadan onlar ortada yokken tuvalete gidiyorum. Karsilasmak bile istemiyorum düsün abi.
yalannnnnn
Konu ile alakalı bilgiler burada düzenlenmiş.En dikkat çekici sonuç Çin aşısinin Temmuz ayından itibaren kullanılmaya başlandığı söyleniyor.Her şeyi anladım da 1,5 milyara yakın nüfusuyla ve virüsün ilk çıkış noktası olması hasebiyle Çin Halk Cumhuriyeti adlı ülkenin vaka sayıları, ölüm oranları neden adı sanı duyulmamış bir ada ülkesi kadar az oluyor onu anlamadım.Çin aşısı için tek olumlu referans bu durum olur herhalde.
![]()
![]()
![]()
suçlu bulundu
DSOnun tavsiye etmedigi Remdesivir ilacını Hollanda tabipleri kullanmaya devam edeceklerini acikladi. Tarihte ender zıt hareket edildi DSO ile.
Klinik olarak , etkin olduğunu gözlemlediler muhtemelen.
Türkiyede sınırlı sayıda hastada kullanılan , bir dönem karaborsada gezen bir ilaç.
Muhtemelen erişimimiz olsa , diğer ilaçların yerini alırdı.
Hollanda dünyanın en şerefsiz ikinci oluşumu olan dünya sağlık örgütünü dinlemeyerek kral bir harekete imza atmıştır.DSOnun tavsiye etmedigi Remdesivir ilacını Hollanda tabipleri kullanmaya devam edeceklerini acikladi. Tarihte ender zıt hareket edildi DSO ile.
test verdim pozitif olma ihtimalim yüksek
Klinik olarak , etkin olduğunu gözlemlediler muhtemelen.
Türkiyede sınırlı sayıda hastada kullanılan , bir dönem karaborsada gezen bir ilaç.
Muhtemelen erişimimiz olsa , diğer ilaçların yerini alırdı.
arif içerigi okumuyor zatenYeni tedbirlerle alakalı demiş.
Yeni tedbirlerle alakalı olarak bu işin birinci derecede sorumlusu bilim kuruludur. Bilim kurulu her türlü hazırlığı ve çalışmayı yürütüyor. Bu konuda vatandaşlarımızın hassasiyeti önemli.
Çok geçmiş olsun renktaşım.Evet pozitifim tedaviye başladık
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi