- 1 Mayıs 2018
- 57.480
- 48.244
- 3.873
Favipiravir'den mi bahsediyorsun? İçtim. Sabah 8 adet akşam 8 adet. . . Diğer günler de sabah 3 akşam 3 içtim. Kötü gelmedi. Aksine iyi geldi. İyileştim. Kısa sürede.
adam diger diyor yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Favipiravir'den mi bahsediyorsun? İçtim. Sabah 8 adet akşam 8 adet. . . Diğer günler de sabah 3 akşam 3 içtim. Kötü gelmedi. Aksine iyi geldi. İyileştim. Kısa sürede.
@Ibrahim Özveren freudcum. Bana kaynak lazım(Türkçe, gidip felemenkçe getirme) Salgın ve pandemi için. Tezim onunla ilgili. Yardımcı olur musun?
Evet pozitifim tedaviye başladık
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok birden bire ekstra bir artis olmus vaka sayisinda bunu da DSÖ'nun aciklamalarina bagliyorlar. Hani gecen gun mesela 25bin yeni vaka yaziyordu zurriyette. Ekimde 3bin 5bin civari dolanirken.DSÖye vaka sayılarını 1.5 aydır veriyorduk zaten.
Muhtemelen ''hangi diğeri'' gibi bir soruyla karşılaşacaksın şimdiden hazırlığını yap benceDiğeri diyorum hala aynısını yazıyorsun.
Hdpnin terörist olduğu gerçeğini değiştirmez renktaşEvet teröriz HDP'liler tarafından meclise sunulan aşı ücretsiz olsun önergesi parti-ül azam MHP-AKP ortak oylarıyla reddedilmiş. Aşı yerine ekmek yiyin demek istemişler sanırım. Artık kim kesesine, aklına, canına hangi aşıyı layık buluyorsa onu vurdurabilir. Sosyal devletlendiniz.
Hdpnin terörist olduğu gerçeğini değiştirmez renktaş
Ötekilerin yaptığı güç gösterisi.
İçinde PKK'ya yakın adamların olması partiye PKK partisi yapmaz hocam. Aynı içinde eski ve yeni Fetöcüler bulunan Akp'yi Fetö partisi yapmaması gibi. Burada bir partinin siyasetinden bahsediyoruz, kişilerin değil. Keşke Ak parti ve MHP kansızlığı, çıkarcılığı, devirciliği parti mottosu yapmasaydı da daha güzel bir Türkiye'de yaşayabilseydik. İşin ironik tarafı PKK diye yaftalanan partinin en azından sosyal devlet anlayışında ülkenin bekasını kovalayan neredeyse tek siyaseti yürütmeyi şiyar edinmiş olması. Zaten öyle olmalarından mütevellit partiyi tutup eşbaşkanları 4 yıldır hapsediyorlar. İşine yarayacak adamı içerde mi tutar Ak Parti.
Vermiyorlar zorla mi alalim?Neden cin asisi
niye pfizer oxford moderna degil acaba?
Evet galiba sıkıntı buVermiyorlar zorla mi alalim?
Vermiyorlar zorla mi alalim?
Muhtemelen ''hangi diğeri'' gibi bir soruyla karşılaşacaksın şimdiden hazırlığını yap bence![]()
Muhtemelen ''hangi diğeri'' gibi bir soruyla karşılaşacaksın şimdiden hazırlığını yap bence![]()