- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
İzmir'deysen ben veririm ama farklı yerdeysen eşten dosttan bulursun bence anca.sigarasız kaldık desene
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzmir'deysen ben veririm ama farklı yerdeysen eşten dosttan bulursun bence anca.sigarasız kaldık desene
Yavaş yavaş bütün ülkeler açacak Almanya gibi güçlü bir ülke bile açıyor bizim gibi zayıf bir ülke mecbur açacak ufakta olsa turizmden hazineye biseyler girmeli yoksa tezegi komple avuclayacaz
Bu yaz baya düğün vardı kurtuldum resmenBu virüs sayesinde düğün denilen en sevmediğim anlam veremedigim saçma sapan gürültü olayından kurtulabiliriz umarım.
Düğün salonlarini açmak gibi bir saçmalık olursa İzmir çok değil 1 haftada kıpkırmızı olur dışarıya korona satarizBu yaz baya düğün vardı kurtuldum resmen![]()
kanka balkesde tanıdıgım bir allah kulu yokİzmir'deysen ben veririm ama farklı yerdeysen eşten dosttan bulursun bence anca.
Sağlıkçıydın dimi? Bulursan ya çalıştığın yerdenkanka balkesde tanıdıgım bir allah kulu yokSaglık olsun yemeklerden sonra içiyorum zaten sadece

nöbet pazartesi ama bakalımSağlıkçıydın dimi? Bulursan ya çalıştığın yerden![]()
Hayir tabi ki sikma degil bu sayilari gizliyorlar diyenleri hic anlamadim zaten, turkiye'de bir sansur faaliyeti vardi ama sadece ilk donemdeydi. Cin'de 8 milyon kisinin oldugune inananlar bile vardi gerci.Sayılar sıkma mı demek istiyorsun
Hayir tabi ki sikma degil bu sayilari gizliyorlar diyenleri hic anlamadim zaten, turkiye'de bir sansur faaliyeti vardi ama sadece ilk donemdeydi. Cin'de 8 milyon kisinin oldugune inananlar bile vardi gerci.
Bence daha zirveye ulasmadi vaka sayisi, hayat normale donmeye basladiginda hic kimsenin beklemedigi bundan daha buyuk bir dalganin gelecegini dusunuyorum cunku disarida hala binlerce covidli insan olacak ve oncekinden daha hizli yayilacak.
Reis o ilk yasakta sokakta oluşan saçma görüntülerin etkileri neden belli olmuyor?nöbet pazartesi ama bakalım![]()
Ramazan boyunca aynı tedbirler devam etmeli bayramda da 3 gün çıkma yasağıyla taçlandırıp bu illeti yolcu etmeliyz
Yolcu etmek diye bir şey yok.
1 kişi bile kalsa tekrar aynı süreci yaşayabiliriz. Katmerlisi ile.
Üzerine hava alanı vs de açılınca zaten hiç kalmasa bile bizde yine yayılır.
Bağışıklık kazanana kadar, ya da tedavi, aşı bulunana kadar böyle.
hastanede konışulan da bu. Bekliyoruz mayıs başına kadar böyle gidebilirsek kontrol altına alındı demektirReis o ilk yasakta sokakta oluşan saçma görüntülerin etkileri neden belli olmuyor?
Hastalık ile ilgili olumlu düşünmeye iten tek şey bizim beklediğimizden çok daha fazla insanın bu hastalığı şu an geçirmiş olma ihtimali.
Eğer doğal bağışıklık varsa, ve %80 semptomsuz ya da hafif geçiriyorsa bu açıklanan rakamların 4-5 katı civarında yayılmış olabilir. Bu da hastalığın dünya üzerinde ki hüküm sürecini azaltır.