Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.725
- 48.126
- 4.933
muh-te-şem önlem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk başta inanmadım yabancı haber sitelerinde harbiden böyle görseller varmuh-te-şem önlem
insanları strechleyip sokaklara salalım.muh-te-şem önlem
Aşırı mantıklıGunluk iyilesen sayisi gunluk vaka sayisini gectigi zaman normallesmeden bahsedebiliriz diye aciklamalar yapiyordu bilim kurulu uyeleri 2-3 gun once. Ve dün ne tesadufdur ki iyilesen sayisi vaka sayisini gecti. Hizli bir sekilde normallesme asamalariyla ilgili aciklamalar ve olumlamalar gelecek onumuzdeki gunlerde.
Ben normallesme icin iyilesen sayisina bakmam. Benim kriterim reistir. Reis eskisi gibi kalabaliga girip, garip garip açılışlar yaptığı gun normallesmeden söz edebiliriz. Herkese tavsiyemdir

Avmlerden sonra ic turizmi de açacaklar. Rakamlara inanmiyordum, artık hic inanmiyorum.Aşırı mantıklı![]()
dip göründü para bitti bunları yapmazlarsa coronadan ölmeyenler açlıktan birbirini kesmeye başlayacak artıkAvmlerden sonra ic turizmi de açacaklar. Rakamlara inanmiyordum, artık hic inanmiyorum.
![]()
Turizm Bakanı Ersoy: İç turizmi mayıs ayı sonunda başlatmayı düşünüyoruz
Mayıs ayı sonunda oteller yarı kapasite açılacak, açık büfeler açılmayacak, şezlong sayıları azaltılacak.www.evrensel.net
Önce diğer ülkelerin yasakları kaldırıp normal hayatına dönmelerini beklemek gerek. Sonra onları 3 hafta falan gözlemlememiz lazım
Aynı problemi yaşadım bir kaç defa yazmıştım geçen sene daha önce hiç yaşamadığım kadar ağır bir hastalık geçirmiştim onunla bağlantılıydı büyük ihtimalle, anlam verememiştim 1 ay kadar sonra kendiliğinden geçti bir kaç kere gece sızlamasından dolayı uyuyamamıştım haberdeki gibi morumsu leke/kabarıklık gibiydi. Geceleri öğürtecek derecede öksürük de oluyordu, iyileştikten sonra bile 1 ay kadar sürdü kuru öksürük sürdü (toplam 2 ay kadar) korona ile bir alakası olabilir mi diye düşünüyorum ama 1 sene kadar önce korona yoktur heralde yav. O dönem pek çok ülkeye kısa süreli giriş çıkışım olmuştu.ABD'li doktorlar 'koronavirüs parmakları' adını verdikleri yeni bir Kovid-19 semptomu daha keşfetti.
USA Today’ın aktardığına göre, uzmanlar bu semptomu, mavi veya mor renge dönüşen ayak parmağı lezyonu olarak tanımladı.
Pennsilvanya Üniversitesi'nden enfeksiyon hastalıkları uzmanı Ebbing Lautenbach, ayak parmaklarında beliren lekelere dokunulduğunda yanma ve acı hissi duyulduğunu belirtti.
Bilim insanlarına göre, enfeksiyonun bu şekilde tezahürü hem akut solunum sıkıntısı sendromu olan ağır hastalarda hem de çocuklarda da dahil olmak üzere hastalığı asemptomatik seyreden gençlerde görülüyor. Aynı zamanda bu durum, testin negatif çıkabileceği hastalığın en erken evresinde bir belirti olarak ortaya çıkıyor.
Lautenbach, parmakların morarmasının enfeksiyona lokal inflamatuar bir tepki veya kan damarlarının tıkanmasının bir tezahürü olabileceğini düşünüyor.
Massachusetts Hastanesi Acil Servis Şefi Susan Wilcox ise, şiddetli grip veya viral pnömonisi olan hastalarda benzer semptomların görüldüğünü kaydetti.
ddi.sutd.edu.sg