Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aman bakan bey turizmi geçtim biz şu eve tıkılmaktan kurtulalım şimdilik o yeter

Trump, ABD vatandaşlarının hayatlarını kaybetmelerine ciddi anlamda sinirli ve bunu bütün platformlarda dile getiriyo. Bizim Cumhurbaşkanı'nında çıkıp bunun Çin virüsü olduğunu dile getirmesi gerekir. Burda ırkçılık yapılmıyo, bu olay bir ülkeden çıkan virüsün önlenmesi ve önüne geçilmesi eylemidir. Amerika Birleşik Devletleri'nin çok ciddi yaptırımlar uygulayacağını düşünüyorum, önümüzde ki günlerde göreceğiz.

Yahu Amerika’da neler neler konuşuluyor sosyal medyasından tut genel medyasına. İlaç şirketlerinin - Bill Gates ile ilişkisi, Trumpın sağlık danışmanı Fauci konusu, başlı başına ID2020, Coronanın planlı bir salgın olduğu vb. bir sürü.

Biz 7/24 evde kal, ellerini yıka, günlük vaka/ ölüm oranları dışında bir şey dinlemiyoruz. Her gün aynı sohbetler tekrar tekrar. Yine dünyadan haberimiz yok.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ölüm oranı / vaka sayısı iyice azalmadıkça, tedavi aşı falan bulunmadıkça bu karantina kalkmaz. Süreyi kestirmek zor. Yaşadıkça göreceğiz.

Yahu Amerika’da neler neler konuşuluyor sosyal medyasından tut genel medyasına. İlaç şirketlerinin - Bill Gates ile ilişkisi, Trumpın sağlık danışmanı Fauci konusu, başlı başına ID2020, Coronanın planlı bir salgın olduğu vb. bir sürü.

Biz 7/24 evde kal, ellerini yıka, günlük vaka/ ölüm oranları dışında bir şey dinlemiyoruz. Her gün aynı sohbetler tekrar tekrar. Yine dünyadan haberimiz yok.

O konular konuşulsa ne değişecekki?

Bahsedilen konuların da zaten hepsi şu an için ispatı olmayan iddialar.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını, suni solunum cihazlarının yanı sıra, böbrek yetmezliği için gerekli diyaliz makinelerine de ihtiyacı artırdı. ABD'de yoğum bakım ünitelerinde korona tedavisi gören hastalarda böbrek yetmezliği başladı.

Vay arkadas

O konular konuşulsa ne değişecekki?

Bahsedilen konuların da zaten hepsi şu an için ispatı olmayan iddialar.

En azından neyin neden olduğunu ve nereye doğru gittiğimizi veya yönlendirildiğimizi anlamış oluruz. Koyun olmayız yani. Sürekli mutasyon geçiren bir yaşam formuna karşı tüm insanlığı kapsayıcı ve tedavi edici bir aşının olacağını düşünmek maalesef gerçekçi değil.

Planlı bir salgın konusu kanıtlanması oldukça güç bir iddiadır doğru. Ancak ID2020 ve diğerler iddia değil. ID2020 üzerine hazırlanmış websitesi bile var. ID2020 | Digital Identity Alliance

Biraz bilinçli olsak zarar gelmez. Aksi taktirde ilaç firmalarının ve belirli bir elit güruhun kobayı olmaktan öteye gidemeyeceğiz. Bill Gates ve fonladığı vakıfların Afrika-Hindistan gibi ülkelerde aşılama adı altında yarattığı trajediler daha çok da yeniyken biraz bilgi sahibi ve tetikte olmaktan zarar gelmez diye düşünüyorum.

En azından neyin neden olduğunu ve nereye doğru gittiğimizi veya yönlendirildiğimizi anlamış oluruz. Koyun olmayız yani. Sürekli mutasyon geçiren bir yaşam formuna karşı tüm insanlığı kapsayıcı ve tedavi edici bir aşının olacağını düşünmek maalesef gerçekçi değil.

Planlı bir salgın konusu kanıtlanması oldukça güç bir iddiadır doğru. Ancak ID2020 ve diğerler iddia değil. ID2020 üzerine hazırlanmış websitesi bile var. ID2020 | Digital Identity Alliance

Biraz bilinçli olsak zarar gelmez. Aksi taktirde ilaç firmalarının ve belirli bir elit güruhun kobayı olmaktan öteye gidemeyeceğiz. Bill Gates ve fonladığı vakıfların Afrika-Hindistan gibi ülkelerde aşılama adı altında yarattığı trajediler daha çok da yeniyken biraz bilgi sahibi ve tetikte olmaktan zarar gelmez diye düşünüyorum.

Bahsettiğin konulardan haberim var hatta geçen Bill Gates konusunda da yazdım ancak şu anki durumda bu iddialar %100 gerçek ve ispatlanabilir olsaydı Trump çoktan Gates'i içeri attırmıştı ya da ortada net bir suçlu olsa Dünya çoktan onun üzerine çullanmıştı.

İnsanlar canının derdinde şu an, sorumlu arama kısmı da gelecektir. Eleştirdiğin Türk medyası ise, Türk medyasını takip ediyor olman hata zaten.

Ek olarak, virüsün sürekli mutasyona uğrayacağı ve daha kötüye gideceği de muamma zira virüslerin insanlara uyum göstermesi gerekiyor, bu işin kurtuluşunun aşıyla olacağını da sanmıyorum zaten.

Cambridge Üniversitesi’nde görevli bilim bu insanları şu ana kadar uluslararası kamuoyunun salgın ile ilgili bildiği bütün verilerin ve bilgilerin yanlış olduğunu açıklayarak, “Corona virüsü aslında Wuhan’da çıkmadı. Bunun çok daha öncesi var. Salgının 2019 yılının Eylül ayında başladığına dair kanıtlarımız var” duyurusunu yaptı.
“13 EYLÜL İLE 7 ARALIK ARASINDA…”
Hazırlanan araştırmanın henüz hakemli bir bilimsel dergide yayınlanmadığını açıklayan araştırma ekibi, bu bulguları Proceedings of the National Academy of Sciences isimli bilim dergisinde yayınladı. Dergide yer alan makalaede salgının aslında ülkenin çok daha güneyinde çıkmış olma ihtimalinin yüksek olduğu ve daha sonra yayıldığı aktarıldı.
Cambridge Üniversitesi’nde genetik uzmanı olarak çalışan Peter Forster, Virüs insanları etkileyen son haline aylar önce ulaşmış olabilir. Bundan önce yarasada ya da başka bir hayvanda ya da belki de başka birine bulaştırmadan bir insanda bulunuyordu. Daha sonra insanlara bulaşma süreci 13 Eylül ile 7 Aralık arasında başladı” dedi.
Forster ve ekini, filogenetik bir ağ takip ederek virüsün dünya çapındaki değişimini takip ettiklerini duyurdu. 1000’den fazla veriyi inceleyen bilim ekibi, “Eğer size salgının başladığı bir yer söylemem gerekirse bunun Wuhan’dan ziyade Çin’in daha güneyi olduğunu söyleyebilirim. Fakat Çin’deki hastanelerden alınan örnekleri inceleyerek daha kesin bir sonuca varabiliriz” ifadesini kullandı.

Yav inanmayın şöyle şeylere kardeşim ya

İlk Çin'de çıktığında Çin'in en büyük bayramindan önce çıktı, dünyanın en büyük göç hareketinden önce çıktı. Amaç çini ekonomisine zarar vermek diyenler şimdi Çin'in başlattığı biyolojik savaş diyor

Prim yaptırmayın Soner Yalçın gibi tiplere

Biyoloji bilen herkes bunu rastlantısal bir mutasyon ile olduğunu söylüyor

Ne meraklisiniz komplolara

Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Virüsün mutasyona uğradığını nerden çıkardınız

Mutasyona uğramış olabilir diyor doktorlar

Mutasyona uğrayıp ugramadigina ancak gen dizilimi vs gibi şeylere bakılarak karar verilebilir diyorlar

Ayrıca mutasyona uğraması gibi normal bir şey de olamaz

İlluminaticiler her kaosta olduğu gibi çıktı yine ortaya

Virüsün mutasyona uğradığını nerden çıkardınız

Mutasyona uğramış olabilir diyor doktorlar

Mutasyona uğrayıp ugramadigina ancak gen dizilimi vs gibi şeylere bakılarak karar verilebilir diyorlar

Ayrıca mutasyona uğraması gibi normal bir şey de olamaz

İlluminaticiler her kaosta olduğu gibi çıktı yine ortaya

Peki tamam. Virüsler mutasyona uğramaz. O yüzden her sene grip aşısının içeriğini değiştiriyorlar. Neye inanmak istiyorsan ona inanabilirsin.

Ben bu salgın sürecinin doğal geliştiğini düşünmüyorum sadece. Yoksa SARS, MERS, belki bundan daha önce adını bile koymadığımız türleri, bunların hepsi zaten korona virüsüydü. Korona virüsü hayatımıza yeni giren bir virüs değil.

Ancak sözüm ona ilaç şirketlerine milyar dolarlar bağışlayıp bir yandan aşı şirketlerini fonlayanların bunu insanlığın hayrına yaptığını düşünmek de oldukça saflık geliyor bana.

Bahsettiğin konulardan haberim var hatta geçen Bill Gates konusunda da yazdım ancak şu anki durumda bu iddialar %100 gerçek ve ispatlanabilir olsaydı Trump çoktan Gates'i içeri attırmıştı ya da ortada net bir suçlu olsa Dünya çoktan onun üzerine çullanmıştı.

İnsanlar canının derdinde şu an, sorumlu arama kısmı da gelecektir. Eleştirdiğin Türk medyası ise, Türk medyasını takip ediyor olman hata zaten.

Ek olarak, virüsün sürekli mutasyona uğrayacağı ve daha kötüye gideceği de muamma zira virüslerin insanlara uyum göstermesi gerekiyor, bu işin kurtuluşunun aşıyla olacağını da sanmıyorum zaten.

%100 katılıyorum. İspat konusu çok da kolay olmayacaktır ama salgın kontrol alınınca bir güç savaşı yaşanacağını düşünüyorum.

Mutasyon konusuna da katılıyorum. Sadece kötüye gidecek gibi bir durum yok. Belirli bir çoğalma aşamasından sonra agresifliğini kaybedip tamamen yok olma dönemine de girebilir. Anlatmak istediğim herkes aşı olmalı, aşı olmadan sokağa çıkılmamalı düşüncesinin insanlığa empoze edilmesi ve maalesef ülkemizde bu konuda da hiçbir tartışmanın, konuşmanın yapılmaması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt