Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sokaklar bomboş sosyal medyadan her yerin videosu geliyor ne gelen var ne giden ama 40 bin test yapıyoruz berat albayrakta avrupanın en iyi ekonomisiyiz falan diyor cahil olmayın arkadaşlar.

niye en fazla ölüm bizde olmadi en fakir, gelismemis ulkelerden biriyiz millet de cahil ama yine de bu kadar vakaya ragmen olum orani belli seviyede

sokaklar bomboş sosyal medyadan her yerin videosu geliyor ne gelen var ne giden ama 40 bin test yapıyoruz berat albayrakta avrupanın en iyi ekonomisiyiz falan diyor cahil olmayın arkadaşlar.
Yine elmayla fatih portakalı karıştırdın valla

Seni tanimasam yılmaz ozdil foruma üye olmuş diyeceğim

Kendisi de kötü ekonomiyi kibris barış harekâtına oradan da NBA seçmelerine bağlayıp hidayet turkoglunu eleştirir

Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bazı belediyelerin adana ist gibi sahra hastanesi yapması tamamen siyasi goy goy belediye hastanemi yapar kardeşim amaçları hastane değil yeni aldıkları şehirlerde seçmene şirin görünmek hastane yerini sen devlete sağlık bakanlığına verirsin ihtiyaç olursa bakanlık yapar
Adana Bld reisine vahiymi gelmiş hastane lazım diye
Misal İzmir'de tunç soyer de muhalif bld adam dediki ihtiyaç olursa diye bakanligimiz arazi istedi bizde kültür park ve yeni fuari sahra hastanesi için tahsis ettik
Olması gereken budur
İmamoğlu başı çekmek üzere bazı belediye başkanları iş değil sadece siyaset yapıyorlar amaclarida bakın akp yaptırmadı demek

Mansur Yavaş dışında 1 tane bile elle tutulur halk için çalışan başkan yok halkta bunları görüyor koyunlar hariç

Bazı arkadaşlar için ne desek hakikaten yorumsuz kalıyor. Bir şeye iyi denildiğinde yada doğru yapıldığında hükumete övgü vermiş olmuyorsun. Akp yada başı umurumda değil ama adeta destan yazan sağlık ekiplerimize bir teşekkür etmekle hükumete övgü vermezsin. Bazıları sayılara inanmamak için kendilerini şartlandırmış. Hangi rakamı verseniz inanmayacaklar .

Bazı arkadaşlar için ne desek hakikaten yorumsuz kalıyor. Bir şeye iyi denildiğinde yada doğru yapıldığında hükumete övgü vermiş olmuyorsun. Akp yada başı umurumda değil ama adeta destan yazan sağlık ekiplerimize bir teşekkür etmekle hükumete övgü vermezsin. Bazıları sayılara inanmamak için kendilerini şartlandırmış. Hangi rakamı verseniz inanmayacaklar .
Bakan gelip gidip her gün kendisine ve Reis'test yapıyormuş sadece.

70 80 arası memelekette olan partizanligin çok daha fazlası var levent abi bu denli kutuplaşma ben hiç görmemiştim öyle kitleler varki ister sağcı ister solcu olsun en doğru kendileri en ufak özeleştiri yapmayan kitleler ve bunların sayılır maalesef artıyor
Avrupa'da yeni nesil arasında en fazla apolitik nesil bizden geliyormuş gören tiksiniyor artık siyasetten

refik başkan peki sen neden herşeyin bu kadar şeffaf olduğunu düşünüyorsun bu iyimserliğinin sebebi nedir?
İyimser değilim ki

Ama Whatsapp gruplarında , sağda solda hastanede tanıdıklarım var diyip %90i yalan olan sosyal medyaya inanamıyorum

Mantıklı bir eleştiri görsem OK. Hükümetin başındaki padişahtan benim gibi nefret eden azdır.

Ama muhalefet için sunulan argümanlara sadece gulunur. İktidardan kötü bir muhalefet var bu ülkede

780 bin km karelik ülkede test yapılan 40 bin kişiyi ben nasıl göremiyorum demek bana muhalefet yapmak gibi gelmiyor

Bu 40 bin kişiden 5-10 tanesi evimizin sokağının önünden geçmek zorundaymis gibi bir mantığa inanmak en zor iş

7/24 evimizin sokagini gözlemleyip hiç ambulans geçmedi 40 bin kişiyi yalan demek bana göre değil

Sırf muhalefet için buna inanamam

Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu güvensizliğin bir sebebi olabilir mi acaba :unsure:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt