Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 odali eve(85m2) 900 euro kira parasi ödüyorum 6750 tl yapiyor buda almanyada ortlama kira parasi zaten asagi yukari
Yani tr de asgari ücreti sukadar bukadar diye bos yapmayalim
Burda liraya vurdugunda gurbetcilerin maasi yüksek gözüksede aylik gider muazzam yüksek yani bizde bosa yasiyoruz
Gecen tr den dayim para istedi yok olmaz dedim nasil olmaz dedi sen gurbetde yasiyorsun dedi cahillik iste

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Neden ödediğiniz kira bedelini TL ye çeviriyorsunuz anlamış değilim. Burada 2.400 TL alan adam 1.300 TL kira ödüyor yani maaşının %54 ü. Sizin maaşınıza göre kira bedelini oran olarak nedir? Bunu söylerseniz hepimiz aydınlanmış oluruz.

Türkiyede çalışanların yarıya yakını belkide yarısı asgari ücrete çalışıyor.
Kaç kişi 2000 euro altı kazanıyor ama o da önemli?

%5 in altında olduğu kesin.listede gözükmüyor

bizde çalışanların yarıya yakını açlık sınırı altında çalışıyor.

Neden ödediğiniz kira bedelini TL ye çeviriyorsunuz anlamış değilim. Burada 2.400 TL alan adam 1.300 TL kira ödüyor yani maaşının %54 ü. Sizin maaşınıza göre kira bedelini oran olarak nedir? Bunu söylerseniz hepimiz aydınlanmış oluruz.
Ben cevirmiyorum bi arkadas tr de asgari ücreti 300 euro dedigi icin cevirerek ondan böyle yorum yaptim
Yani biz mesala 1200 euro kazanip 1300 tl kira ödemiyoruz 900 euro felan ödüyoruz
Tr de hayat nasil bos sa gurbetde de öyle 2500 3000 euro kazanmadiktan sonra

Rusya 6.060 yeni vaka açıklamış

Almanyada 1200 euro alan kisi kiraya en az 600 700 euro ödüyor yani 50% 60 % ayni hesap
Ki benim oturdugum yerde kira en az 700 800
Neyse konuyu saptirmak istemem sirf aydinlatmak istedim bizde bosa yasiyoruz onu demek istedim

An itibariyle en çok vaka açıklayan 3.ülkeyiz
1-Rusya:6.060
2-UK:5.850
3-Türkiye:3.977

@Refik Y. AKKÜLAH
serkancıgım bu video paylasmadan önce izledın mı? belediye 600 tl yardım yapıyor videoda

arkadaş güzelce dizmiş kutuyu parayıda güzel yerleştirmiş

test sayısına inanmıyorsun ama buna inanıyorsun :=)
ne olmuş yapamazmı belediye 600 tl yardım durumu belirlenen kişilere para yardımı yapacaklarınıda zaten söylemişlerdi bol keseden atmıyorlar en azından ellerinden geldiğince devletin zaafiyetini kapatmaya çalışıyorlar ama şöyle birşey var yardım etmek bahanesiyle insanları avutmaktan zamanlarını çalmaktan onları kandırmaktan başka hiçbir şey yapmamış bir iktidar olunca insanlar böyle şeylerinde gerçek olamayacağını düşünüyor.

Almanya süreci iyi yönetmeye devam ediyor
624 yeni vaka 9 ölüm
Günlük 3 bin 4 bin bandında iyileşme açıklıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt