Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim belediye 10 bin maske dağıtmış
umarım hepsini orada dağıtmamışlardır

Malesef avrupa'nin en cok etkilenen ulkesiyiz.

Disari cikmayin, siyasilere kulak asmayin.

EWD_Gs1WkAAC1Xo

Karantina sonrası

Vaka/test_sayısı oranı artmış önceki 2 güne göre
Bu oranin ne onemi var?

3 haftadir nereye baksam bu orana dikkat ceken insanlar goruyorum ama bunun uzerinden analiz yapan bir kisi bile goremedim. Cumhurbaskani ve sagli bakani bile bu orandan bahsediyor peki ne isimize yariyor bu?

Bu oranin ne onemi var?

3 haftadir nereye baksam bu orana dikkat ceken insanlar goruyorum ama bunun uzerinden analiz yapan bir kisi bile goremedim. Cumhurbaskani ve sagli bakani bile bu orandan bahsediyor peki ne isimize yariyor bu?
E abicim test sayın çok artarsa, buna karşın vaka sayın düşük çıkarsa veya azalmaya başlarsa, bulaşmış sayın azalıyor demektir, bu da salgını defediyosun demektir. Senin analizin nedir, sence hangi oran önemli peki?

E abicim test sayın çok artarsa, buna karşın vaka sayın düşük çıkarsa veya azalmaya başlarsa, bulaşmış sayın azalıyor demektir, bu da salgını defediyosun demektir. Senin analizin nedir, sence hangi oran önemli peki?
Bu mantığa katılmıyorum bunun için test oranına gerek yok vaka sayısının azalmasına bakmak yeterli

bence bu oranın günlük değişiminin hiçbir öenmi yok, ülkeler arası veya bölgeler arası farkını bilmek önemli mesela istanbul ve ankara arasındaki farkı bilsek anlamlı bir sonuç çıkabilir. konum bilgisi veya verilerin bölgelere göre paylaşımının yapılmaması nedeniyle analiz etmek imkansız hale geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt