Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belediyelerin bok yemesi. Hadi hayvanları düşünmüyor bu süreçte; insanlara açlıktan saldırabileceğini düşünüp yer yer mama aletleri bırakabilirler. Ne yazık ki çoğu işi şova döktü.
onu bilmem de bizim belediye efso çalışıyor, tüm ilceyi 30 günde üç defa dezenfekte etmişler ki ilk defa cuma gelip yolun yarisina su basıp gittiler. Ha birde camasirsuyuyla dezenfekte ediyormusuz o önemli ayrıntı.

kırona vayrus
sıktı artık iki taraf da memnun değil ne sen eskisi gibi öldürebiliyosun ne biz karantinanın ilk günleri gibiyiz
SAL BİZİ CORONA İTİ

Necattin Demirtaş çalışıyor mu?

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yazdim ya reyiz ilceyi 3 kere dezenfekte etmisler buradan sen cikar ne cok calistiklarini. Ilkadim ilcesi samsunun en kalabalik ve yerlesim bakimindan yuz ölçümü en büyük ilçesi. Bir ucu ladik kavak sinirinda bitiyor :D
Ha birde yeni ve modern çöp kovaları koymuşlar koreliler yanımızda halt etmiş.

ilkadim-belediyesi-sehrin-prestijli-caddelerindeki-tum-cop-tenekelerini-001.webp

Başkan iyi niyetli ama niyet belediye yönetiminde +bir özellik değil, belediye icin genel olarak başarılı diyemeyeceğim.

modemde sıkıntı var teldeki internetle giriyorum canım da sıkıldı ya. ayrıca bugün aşırı sağlıksız şeyler yedim..
saat sabah 10 gibi 3 yumurta (sunny side up) sonra 12 gibi yattım saat 4-5 gibi uyandım, irmik helvası yedim. 1 saat sonra makarna yedim sonra yine irmik yedim, 2 saat önce çiğköfte dürüm yedim şimdi lays yicem
bu huydan vazgeçmeliyiz renktaş ben de aynı dertten muzdaripim

İlk defa(umarım son olur) korona sebebiyle bir tanıdığımı kaybettim, çok yakınım değildi ama yine de günlük açıklanan rakamların sadece rakamdan ibaret olmadığını idrak etmemi sağlayacak kadar yakındı. Gönüllü (aktif doktor değil) olarak korona konusunda yardımcı olmaya çalışan elini taşın altına sokan bir doktor idi, mekanı cennet olsun. 60 yaş üzeriydi, sigara geçmişi ve kronik rahatsızlığı yoktu ama epey kiloluydu.

Yakınlarınla vedalaşamama olayı kötü yav adam tek başına göçtü gitti, geride kalanlar için zor.

çok zor durum harbiden. başın sağ olsun abim

modemde sıkıntı var teldeki internetle giriyorum canım da sıkıldı ya. ayrıca bugün aşırı sağlıksız şeyler yedim..
saat sabah 10 gibi 3 yumurta (sunny side up) sonra 12 gibi yattım saat 4-5 gibi uyandım, irmik helvası yedim. 1 saat sonra makarna yedim sonra yine irmik yedim, 2 saat önce çiğköfte dürüm yedim şimdi lays yicem
Bu tarz ya da konuyla alakasız mesaj atan herkes kalıcı olarak konudan atılacak bundan sonra. Biz karışmadıkça bokunu çıkardınız.

Koronavirüs salgınının ardından endişe yaşayan vatandaşlar kan bağışında bulunmayınca Kızılay’ın kan stoku yüzde 50’ye kadar düştü. Türk Kızılay Adana İl Başkanı Ramazan Saygılı, "Koronavirüs kan bağışı yapmaya mani değil. Şu an kritik seviyede olan kan stokumuzu artırmamız gerekiyor” dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt