Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye ölsün aga bütün halk dışarıda, toplu yerlerde maske takıyor. Başlangıçta yalan söyledikleri bariz de şu an adamlar iyi sürdürüyor olayı , vaka sayısını azalttıktan sonra kontrol altında tutabilirsin gayet insanlara kalmış birazda. Ercümetin açıklamalarını translate edecek birileri var mı bi de:d İnaktif, rekombinant vs. Bu adam kolpa sıkıyorsa ki yüksek ihtimal neden böyle bir konuda kendinden beklentiye sokup kendini rezil etsin onu anlamıyorum.

Hiç inandırıcı gelmiyor. Virüsün çıktığı yer orası süreçte kim bilir nerelere ve kimlere bulaşmışlardır. Geçmişte yalan söylediklerine göre çok tutarlı değiller.

Aşı geliştirildi demek için önce pre-klinik deney sonra da klinik deney yaparsın işe yaradığı kanıtlandığında aşı buldum dersin. Bu süre de minimum 2 yıl sürer. Covid için ise hadi süre minimum 6 ay olsun.

Ama bu ülkede bir şeyleri deneyenleri görmek yine de güzel.

Aşı geliştirildi demek için önce pre-klinik deney sonra da klinik deney yaparsın işe yaradığı kanıtlandığında aşı buldum dersin. Bu süre de minimum 2 yıl sürer. Covid için ise hadi süre minimum 6 ay olsun.

Ama bu ülkede bir şeyleri deneyenleri görmek yine de güzel.
Ercüment Ovalı'dan bahsediyorsun sanırsam. Umarım gerçekten bir şeyler deniyordur ama hiç samimi gelmiyor.

Hiç inandırıcı gelmiyor. Virüsün çıktığı yer orası süreçte kim bilir nerelere ve kimlere bulaşmışlardır. Geçmişte yalan söylediklerine göre çok tutarlı değiller.

Çinliler kurallara bağlı genellikle, Çin'de yaptığını hiçbir avrupa ülkesinde yapamazsın sonuçta. Yalan söylediler orası bariz de bu saatten sonra tutup gizlemeye çalışmalarının anlamı yok, bu kadar teknoloji varken bir yerden patlarlar zaten istediğin kadar kontrol et sonuçta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt