- 19 Kasım 2010
- 8.824
- 3.798
- 1.438
Aşı geliştirmiş demek, oldukça ilginç.
Bence sallıyor ama neyse.
EML-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aşı geliştirmiş demek, oldukça ilginç.
Niye ölsün aga bütün halk dışarıda, toplu yerlerde maske takıyor. Başlangıçta yalan söyledikleri bariz de şu an adamlar iyi sürdürüyor olayı , vaka sayısını azalttıktan sonra kontrol altında tutabilirsin gayet insanlara kalmış birazda. Ercümetin açıklamalarını translate edecek birileri var mı bi de:d İnaktif, rekombinant vs. Bu adam kolpa sıkıyorsa ki yüksek ihtimal neden böyle bir konuda kendinden beklentiye sokup kendini rezil etsin onu anlamıyorum.
Geçen ki yaptığı boştan sonra rezilliğini kapatmaya çalışıyor. Kısaca sıkıyorAşı geliştirmiş demek, oldukça ilginç.
Bence sallıyor ama neyse.
EML-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lokanta çalışıyor. Paket için çalıştırıyor peder. Malum borsa da kapanınca bari lokanta pakete devam etsin dedi.Çıktınız mı kalabalık alana yakın zamanda?
Babana yardım etsene adamı bırakmış lokantaya.Lokanta çalışıyor. Paket için çalıştırıyor peder. Malum borsa da kapanınca bari lokanta pakete devam etsin dedi.
Ben de sadece arabayla geziyorum sıkılınca aşağı inmeden.
Bişey yapmıyor ki. 8 tane çalışan çıkarmak zorunda kaldı. 2 usta bide paketçi var. Kasaya bakıyor işte.Babana yardım etsene adamı bırakmış lokantaya.

Adamda nasıl bir intiba bıraktıysan ölürümde Berke'yi geçirmem düşüncesine girmiş.Bişey yapmıyor ki. 8 tane çalışan çıkarmak zorunda kaldı. 2 usta bide paketçi var. Kasaya bakıyor işte.
Dedim bana sal diyede kasa işin içine girince güvenmedi![]()
Ercüment Ovalı'dan bahsediyorsun sanırsam. Umarım gerçekten bir şeyler deniyordur ama hiç samimi gelmiyor.Aşı geliştirildi demek için önce pre-klinik deney sonra da klinik deney yaparsın işe yaradığı kanıtlandığında aşı buldum dersin. Bu süre de minimum 2 yıl sürer. Covid için ise hadi süre minimum 6 ay olsun.
Ama bu ülkede bir şeyleri deneyenleri görmek yine de güzel.
Hiç inandırıcı gelmiyor. Virüsün çıktığı yer orası süreçte kim bilir nerelere ve kimlere bulaşmışlardır. Geçmişte yalan söylediklerine göre çok tutarlı değiller.
Para qalp benAdamda nasıl bir intiba bıraktıysan ölürümde Berke'yi geçirmem düşüncesine girmiş.
İyi bak lan anana babanaPara qalp ben
Ne demişler oğluna bile güvenme
Her daimİyi bak lan anana babana
Maske filan var mı düzgün olanlarından?Her daim
Şaka bir yana adamın oradaki ortam hoşuna gidiyor, evde durmaktan iyidir diyip gidiyor![]()
Yıkanabilir dedikleri zamazingodan var. Diğerleri bulunmuyor artık.Maske filan var mı düzgün olanlarından?

Bir halta yaramıyor la o. Korumaz adamıYıkanabilir dedikleri zamazingodan var. Diğerleri bulunmuyor artık.
Paketçi abi dışında temas edebilecek biri yok zaten. Paketçiden de uzak duruyorlar![]()
Bilmiyom ki doktor dediydi kendide onu takıyor hastanede. Ürün linkini filan kendi yolladıydıBir halta yaramıyor la o. Korumaz adamı
@Ibrahim Özveren hangi maskeden kullanmalı açıkla bir şuna Freudcum.Bilmiyom ki doktor dediydi kendide onu takıyor hastanede. Ürün linkini filan kendi yolladıydı
La maske filan yok piyasada bu saatten sonra ne olacak sanki@Ibrahim Özveren hangi maskeden kullanmalı açıkla bir şuna Freudcum.