Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.314
- 101.526
- 5.238
Bilmiyorum ama ürkütücüHaberlerde hep burnun ucundan dokandırıyorlardı hangisi sahte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum ama ürkütücüHaberlerde hep burnun ucundan dokandırıyorlardı hangisi sahte
KesinlikleBilmiyorum ama ürkütücü
genclere bir kac kutu ilac verip eve yolluyorlar iste kimseye bulastirma diye @İlyas Karaca dogru mudur üstadim?şimdi iyileşme sayıları falan güzel hoş ama biride çıkıp nasıl bir tedavi yöntemi kullanılıyor bunu anlatan yok yani mesela tedavide başarılı olduğunu söyleyen ülkelerin başında geliyoruz almanya ile beraber ama tedavinin yöntemi konusunda paylaşılan bir bilgi yok bunu bugün trt de bir hocada söylüyordu açıkcası kuşkulandırıcı bir durum.
birisi söylemişti buradan bilinen 2 ilaç harici ateş düşürücü ve taşınabilir solunum cihazı veriyorlar ayakta tedavi edilebilecek durumda olanlara. Yoğun bakımlarda tahminim komplikasyonlara göre çeşit çeşit yöntem vardır.şimdi iyileşme sayıları falan güzel hoş ama biride çıkıp nasıl bir tedavi yöntemi kullanılıyor bunu anlatan yok yani mesela tedavide başarılı olduğunu söyleyen ülkelerin başında geliyoruz almanya ile beraber ama tedavinin yöntemi konusunda paylaşılan bir bilgi yok bunu bugün trt de bir hocada söylüyordu açıkcası kuşkulandırıcı bir durum.
genclere bir kac kutu ilac verip eve yolluyorlar iste kimseye bulastirma diye @İlyas Karaca dogru mudur üstadim?
Kök hücre tedavisi-aşı vs diye 28 hastaya uyguladı 26sı öldü. Gerçek haber.Ekli dosyayı görüntüle 78859
Süreci bu şekilde özetlemiş Ercüment Ovalı.
İkinci bir haber de bu doktorun daha önce kanser ile ilgili aşı çalışmasında 26 kişi üzerinde test yapıp başarısız olduğu ve hastaların kaybedildikleri (ama teyit etmek lazım)
E bu adam nasıl meslekten atılmadı. Ecel deyip geçiştirdiler miKök hücre tedavisi-aşı vs diye 28 hastaya uyguladı 26sı öldü. Gerçek haber.
E bu adam nasıl meslekten atılmadı. Ecel deyip geçiştirdiler mi
www.radikal.com.tr
Az test yapılması konusunda yanlış düşünüyorsun. 1m a yaklaştı test sayısı.Genelde akp lehine bir şey yazınca aynı isimler bana cevap yazıyor ve o alıntıya çoğunlukla aynı isimler beğeniyor bu bayağı dikkat çekiyor. Ben ölüm sayıları yalan demedim gerçekçi olduğunu düşünmüyorum. Bütün ölenlere korona testi yapılmıyor ayrıca Türkiye nüfusa oranla çok düşük sayıda test yapıyor. Test yapılmayan ve ölenlerin arasında bir çok coronalı olan var dünya genelinde ve bu resmi rakamlara yansımıyor
Ağustos ayında nasıl olacak bilmiyorum. Testlerin sonrasında da bir çok protokol yok mu? dünya da bu aşamada olan pek çok çalışma olduğuna dair haberler çıktı. Eğer dediğini yaparsa tebrikler.
Ekli dosyayı görüntüle 78873İngiltere ve Fransa'nın üstünde Türkiye'de ama bu alanda kesinlikle üst sıralarda değil.Az test yapılması konusunda yanlış düşünüyorsun. 1m a yaklaştı test sayısı.
Bence gerçek rakamlar bunlar aşağı yukarı, Almanya'da ki ölüm oranı da çok düşük ek olarak bizde yaş faktörü var baya.
Çoğu gelişmiş ülkenin üstündeyiz renktaş. İşlerin boka sardığı İspanya'ya yakınız ve onlar eminim cayır cayır test yapıyorlar. İkinci bir şey bizim vakaların büyük çoğunlu İstanbulda.
Neyi farklı yapıyorlar ki diğer ülkelerden?Almanya iyileşme sayılarında muhteşem ilerleme kaydetti
103 bin hasta iyileşmiş
toplam vakaları 151 bin iken şu anki aktif vakaları 43 bin