Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi iyileşme sayıları falan güzel hoş ama biride çıkıp nasıl bir tedavi yöntemi kullanılıyor bunu anlatan yok yani mesela tedavide başarılı olduğunu söyleyen ülkelerin başında geliyoruz almanya ile beraber ama tedavinin yöntemi konusunda paylaşılan bir bilgi yok bunu bugün trt de bir hocada söylüyordu açıkcası kuşkulandırıcı bir durum.
genclere bir kac kutu ilac verip eve yolluyorlar iste kimseye bulastirma diye @İlyas Karaca dogru mudur üstadim?

şimdi iyileşme sayıları falan güzel hoş ama biride çıkıp nasıl bir tedavi yöntemi kullanılıyor bunu anlatan yok yani mesela tedavide başarılı olduğunu söyleyen ülkelerin başında geliyoruz almanya ile beraber ama tedavinin yöntemi konusunda paylaşılan bir bilgi yok bunu bugün trt de bir hocada söylüyordu açıkcası kuşkulandırıcı bir durum.
birisi söylemişti buradan bilinen 2 ilaç harici ateş düşürücü ve taşınabilir solunum cihazı veriyorlar ayakta tedavi edilebilecek durumda olanlara. Yoğun bakımlarda tahminim komplikasyonlara göre çeşit çeşit yöntem vardır.

genclere bir kac kutu ilac verip eve yolluyorlar iste kimseye bulastirma diye @İlyas Karaca dogru mudur üstadim?

Bende öyle yaptılar ama neyseki bende negatif çıktı, testten 4 gün falan sonra çıktığı için sonuç eve git kimse yanına gelmesin kendini izole et 14 gün boyunca diyorlar ve ilaç veriyorlar başlangıç durumundaydı bende belkide ilaç önlemişte olabilir

Eğer solunum sıkıntısı yaşamıyorsan yani entübe durumuna alınmayacaksan eve gönderiliyorsun ilaç ile birlikte kendini izole etmen isteniyor

Ekli dosyayı görüntüle 78859

Süreci bu şekilde özetlemiş Ercüment Ovalı.

İkinci bir haber de bu doktorun daha önce kanser ile ilgili aşı çalışmasında 26 kişi üzerinde test yapıp başarısız olduğu ve hastaların kaybedildikleri (ama teyit etmek lazım)
Kök hücre tedavisi-aşı vs diye 28 hastaya uyguladı 26sı öldü. Gerçek haber.

Lan ben burnuma su kaçınca kelime-i şehadet getiriyorum 20 cm çubuğu herifin burnundan ciğerine soktular tövbe est

Genelde akp lehine bir şey yazınca aynı isimler bana cevap yazıyor ve o alıntıya çoğunlukla aynı isimler beğeniyor bu bayağı dikkat çekiyor. Ben ölüm sayıları yalan demedim gerçekçi olduğunu düşünmüyorum. Bütün ölenlere korona testi yapılmıyor ayrıca Türkiye nüfusa oranla çok düşük sayıda test yapıyor. Test yapılmayan ve ölenlerin arasında bir çok coronalı olan var dünya genelinde ve bu resmi rakamlara yansımıyor
Az test yapılması konusunda yanlış düşünüyorsun. 1m a yaklaştı test sayısı.

Ağustos ayında nasıl olacak bilmiyorum. Testlerin sonrasında da bir çok protokol yok mu? dünya da bu aşamada olan pek çok çalışma olduğuna dair haberler çıktı. Eğer dediğini yaparsa tebrikler.

Bence gerçek rakamlar bunlar aşağı yukarı, Almanya'da ki ölüm oranı da çok düşük ek olarak bizde yaş faktörü var baya.

Test sayısında 50 bine çıkmak lazım.
Eğer izolasyon kurallarına dikkat edip sabredersek haziran sonu gibi gerçekten güzel haberler alabiliriz.
Ama ciddiyeti ve tedbiri elden bırakmamak gerekir.Lütfen ailelerimizi de rehavete kapılmamaları konusunda uyaralım.

Bence gerçek rakamlar bunlar aşağı yukarı, Almanya'da ki ölüm oranı da çok düşük ek olarak bizde yaş faktörü var baya.

Şerafettinin rakamları saklıyor lafına alıntı yapacaktım yanlış olmuşxd @Alpay Asma Test cihazı olarak güvenilirliği yüksek kısa sürede sonuç veren bir cihaz üretilirse herkes çok rahat eder.

Almanya iyileşme sayılarında muhteşem ilerleme kaydetti
103 bin hasta iyileşmiş
toplam vakaları 151 bin iken şu anki aktif vakaları 43 bin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt