- 23 Temmuz 2011
- 75.599
- 51.129
- 4.693
uganda c.baskanı kendini saglama alıp halkı sokaga cıkarmayı dusunuyormus kmk. Halkta seviniyormus raat raat sokaga cıkacaz diyeReis yaşlandı, niye yorulmasını istiyorsun adamın?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uganda c.baskanı kendini saglama alıp halkı sokaga cıkarmayı dusunuyormus kmk. Halkta seviniyormus raat raat sokaga cıkacaz diyeReis yaşlandı, niye yorulmasını istiyorsun adamın?
Uganda c.başkanı garip bir insan zaten. Niye o kadar ülke varken ugandanın c.başkanı olur?uganda c.baskanı kendini saglama alıp halkı sokaga cıkarmayı dusunuyormus kmk. Halkta seviniyormus raat raat sokaga cıkacaz diye
Bu cümle bayram ziyaretleri manasında değil demiGidişatımız çok iyi maşallah. Halkımız cıvıtmazsa bayrama rahat oluruz sanırım
Renktaş çok basit.Ne demek istediğini gerçekten anlamadın
Tamam doğru söylüyosun da fena kandırıldık olay bitmiş ifadelerini anlamadım. Corona olmayanı niye öyle göstersinler, tam aksini yapmaları beklenir. Almanyadamıydın bu arada?Renktaş çok basit.
Adam zaten ölecek günleri sayılı.
Beyin tümöründen bir kaç kere ameliyat olmuş.
Sabah evden alıyorlar adam ölü zaten, öğlen coronadan öldü diyorlar.
Adam uyurken hakkı rahmetine kavuşmuş vücut iflas etmiş.
Mesela o adam üşütse ölecek Corona ne alaka.
İleri yastakileri etkiliyor felan diyorlar ya. İleri yaştakileri her türlü grip etkiliyor.
EML-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
He almanyadayım.Tamam doğru söylüyosun da fena kandırıldık olay bitmiş ifadelerini anlamadım. Corona olmayanı niye öyle göstersinler, tam aksini yapmaları beklenir. Almanyadamıydın bu arada?
Berberleri açın ulan yoksa eve cagiracam deyyusu
Metallica solistine dönemem bu yaşta
Bi Nothing Else Matters alalım senden reis.Berberleri açın ulan yoksa eve cagiracam deyyusu
Metallica solistine dönemem bu yaşta
Mikrobiyoloji öyle karmaşık konu ki abi (4 dönem dersini alan biri olarak) ilk yazdığın paragraf gayet mantıklı olabilir. Mikrobiyolojik konularda (gıda güvenliği, salgın vs) bulasi riskini azaltmak önemlidir.Rakamların doğru olmasını, salgın konusunda gerçekten düşüşe geçmiş olmamızı ve yakın bir zamanda ülkece bu musibeti atlatmamızı canı gönülden diliyorum. Lakin güvenimi sarsan çok ciddi soru işaretleri var. En önemlisi de o meşhur ilk yasaktan sonra ülke genelinde, marketlerde ve fırınlarda oluşan izdihamın, sağlık bakanlığının resmi verilerinde en ufak bir etkisini görmemiş olmamız. Bu açık konuşmak gerekirse bana mantık dışı geliyor. Madem yüz binlerce insanın neredeyse burun buruna geldiği böyle bir izdihamda dahi ciddi miktarda bir bulaş gerçekleşmiyorsa biz 40 gündür neden evdeyiz aga? Ha gerçekleşiyorsa da doğru veriler nedir?
Umarım bu veriler gerçekten doğrudur ne diyeyim. Umuyorum ki sağlık değil de mevcut ekonomik koşullar ön planda tutularak işgüzarlık yapıp Mayıs sonu gibi ülke genelindeki yasakları yumuşatıp hayatı normale döndürmenin yolunu yapmıyorlardır. Perde arkasında sürü bağışıklığı mottosu ile "Artık ne yapalım ölen ölür, kalan sağlar bizimdir" mantığı güdülmüyordur.
Ha bu arada özellikle sağlık konusunda bir çok Avrupa ülkesinden iyi olduğumuz gerçeği var doğrudur. 2 senedir İngiltere'de yaşayan çok yakın bir arkadaşım dahi burası medeniyetin beşiği doğru abicim lakin sağlık konusunda kesinlikle Türkiye diyor. Ha doktorların kafasında mermer taşı kırılan bir ülke olarak bunu ne kadar hak ediyoruz tartışılır ama sağlık konusunda iyi bir noktada olduğumuz söylenebilir sanırım.
Saklama olayı çok saçma değil mi bu devirde? (virüs konusuna özel olarak diyorum)Mikrobiyoloji öyle karmaşık konu ki abi (4 dönem dersini alan biri olarak) ilk yazdığın paragraf gayet mantıklı olabilir. Mikrobiyolojik konularda (gıda güvenliği, salgın vs) bulasi riskini azaltmak önemlidir.
10 Nisan akşamı yaşanan olay bulasi riskini çok ciddi arttırdı ama illa olacak anlamına gelmiyor.
Eğer normal hayatımıza 11 marttan itibaren yasaklanan her şeyin sadece yarısı bile devam etseydik belki bugün yine bu noktadaydik. Belki de daha kotuyduk. Bunu hiç bir zaman bilemeyecegiz.
Dediğin gibi 10 Nisan akşamı yaşananları saklıyor olabilirler. Ama o akşam yasanan kargaşadan herhangi bir bulasi zinciri olmaması da olabilecek bir şey.
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ölenin yakınları nereden bilsin ki? Örneğin 200 kişi vefat etti lakin 110 diye açıkladılar. Her vefat edenin yakınları kendi vefat edeni için 110 kişiden biri olarak görür. 200 kişinin de yakınları birbirleri ile aynı gün iletişim kurup verilerin doğruluğunu mu kontrol edecekler? Ölen yakınları zaten yasta, ateş düştüğü yeri yakıyor. Bunlarla mı uğraşacaklar? Saçma bir mantık kurmuşsun bence.Saklama olayı çok saçma değil mi bu devirde? (virüs konusuna özel olarak diyorum)
Ölen birilerinin yakınları elbet çıkacak söyleyecek.