Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reyisimiz sayesinde bayramda sokaklar cıvıl cıvıl olacak ins. Bu bayramı apayrı bir neseyle kutlayacağız.

11inde avm ler açılıyür, bayramda çocuklar ailesinin elini öpüp para isteyecek inşallah. insanlar birbirine sarılacak...

Ulkemizin saglik sistemiyle bence gurur duyalim

Avrupa da dogru duzgun test yapmiyorlar rakamlari manipule etmek icin

Belcika mesela gelecek haftadan itibaren normale dönmeye baslayacak Ama ölü sayisini 150’nin altina indiremediler

Test sayisini da dusuk tutuyorlar ki vaka sayisi artmasin ekonomik zorluk cekilmesin

Konusu gecti mi bilmiyorum, ama Isveçte korona teshisi koyulan bir Turk gurbetci vatandaş tedavi edilmeden eve yollanmış (galiba stabil olmasi sebebiyle ve yatak sayısının sınırlı olmasi dolayisiyla). Hastanın kızı sosyal medyadan saglik bakanimiza ve devlet buyuklerine ulaşmış. Akabindede Turkiye ambulans uçağı yollamış Isveç e hastayı Turkiyeye getirmek için.

Rusya'da 6.361 yeni vaka varmış yakında aktif vaka sayısında bizi geçerler.

Vaka ve iyileşen sayısı yine süper ama test sayısı niye azaldı iyice
edit: temas ortamı azaldığı içinmiş

1587918500568.webp

Son 20 gün içinde yeni vaka sayısının en düşük olduğu gün, bugün oldu. Yoğun bakım desteği alan hastalarımızın sayısındaki azalma devam etti.
🙏 🙏 🙏

Vaka ve iyileşen sayısı yine süper ama test sayısı niye azaldı iyice
edit: temas ortamı azaldığı içinmiş
Belirtileri gösteren kimseyi geri çevirdiklerini sanmıyorum.

Demek ki test edilmesi gereken kişi sayısı bu kadar. Atıyorum 10bin kişi daha başvursaydı test sayısı 40 bin olurdu herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt