Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam komedi o zmn avrupadaki bütün türk vatandaşlarını alsınlar ucakla adamın durumu agır bile degil özel jet gidiyo yazık

Bizim maskeler yalan oldu. Başvuru yapalı 1 ayı geçti ne gelen var ne giden.

İsveç'ten gelen hastanın kızı açıklamasını değiştirmiş. Önceden hastane babamı almadı derken şimdi babam İsveç'teki hastaneye yatmak istemedi demiş. İsveç hükümeti de asılsız organize karalama yaptıkları nedeniyle aileye dava açılma ihtimali varmış.

Garip bir şekilde ölümleri de düşük
doğru yanlış onu bilemem

Iran da ki ortalama (median) yaş Turkiyedekinden düşük diye gördüm. Bunun etkisi kesinlikle vardır. Saglik sektöründe yoksa çığır açtıklarını sanmıyorum. Oyle bir izlenim vermiyorlar. Pek denk gelmedim haberlerde

Son zamanların yükselen ülkeleri Rusya ve Brezilya

Son zamanların yükselen ülkeleri Rusya ve Brezilya

Biz suan daha cok gelismis ulke + Turkiye ile ilgileniyoruz ve bu sebepten virusun sonu yakin diye umit ediyoruz. Lakin DSÖnun bu konuda dedikleri doğru. Daha cok uzun bir sure bu virus aramizdan tamamiyle kaybolmayacak gibi. Hep arka planda bulunacak. Bircok dunya genelindeki ulke de virüsün daha piklemedigi bilgisini okumustum. Hele ki Afrika ulkelerinde.

Habertürk alt yazı geçiyor. Son dakika : Kamu çalışanları ve SGK'lı çalışanlar Eczanelerden maske alamayacak. İş yerlerinden temin edecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt