Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olay ne kisa özet gecebilirmisiniz
Kacirmisim

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İsveçte hastaneye alınmayan Türk vatandaşı Türkiye'den yardım istemiş
Bir gün sabaha karşı özel jet kalktı ve İsveçe hastayı almaya gitti ve ülkemize getirdi
Bütün bu olanların şov olduğu ve vatandaşın akpli olduğu iddia ediliyor şimdi
İsveç hükümeti de soruşturma mı ne başlatmış çünkü babası için yardım çağıran kız sonradan ifade değiştirmiş babam hastanede yatmak istemedi diye
medyada anlatılanlar bu şekilde
yandaş medyada her zamanki gibi bu iddiaların yalan olduğunu söylüyor

İsveç'ten gelen hastanın kızı açıklamasını değiştirmiş. Önceden hastane babamı almadı derken şimdi babam İsveç'teki hastaneye yatmak istemedi demiş. İsveç hükümeti de asılsız organize karalama yaptıkları nedeniyle aileye dava açılma ihtimali varmış.

kendisi yüzünden isveç bakanları "türkler mutlu oldukları yerde yaşasınlar" demiş.yani şu şov yüzünden oradaki insanlara muhtemelen çifte vatandaşlık iptali gelecek.ayrıca emrullah bey isveçi dolandırmaktan ceza da almış..

1588071849118.webp

Sabah’a göre “İsveç’te ölüme terk edilmiş” haldeyken “parmak ısırtan operasyonla” Türkiye’ye getirilen Emrullah Gülüşken’e şu işlemler yapıldı: Akciğer filmi çekildi, karaciğer değerine bakıldı. Akciğerleri iyi, solunum sorunu yaşamıyor. Zaman zaman burnundan oksijen veriliyor

1588071917824.webp

İsveçte hastaneye alınmayan Türk vatandaşı Türkiye'den yardım istemiş
Bir gün sabaha karşı özel jet kalktı ve İsveçe hastayı almaya gitti ve ülkemize getirdi
Bütün bu olanların şov olduğu ve vatandaşın akpli olduğu iddia ediliyor şimdi
İsveç hükümeti de soruşturma mı ne başlatmış çünkü babası için yardım çağıran kız sonradan ifade değiştirmiş babam hastanede yatmak istemedi diye
medyada anlatılanlar bu şekilde
yandaş medyada her zamanki gibi bu iddiaların yalan olduğunu söylüyor
kızı günlerce twitterda herkesi etiketledı babası icin 2 tane pkklı hesabı gelip bunları yazınca şov mu oluyormuş

Leyla hanim sosyal medyayi bu denli ayaga kaldirirsa Turk devletinin yardima koşması tabi olası olur. Turk makamları kulak asmasaydı yine linç yiyeceklerdi bu durumda. Maalesef ulkemiz bu derece polarize edilmiş. Ha hastanin AKPli olması bence buyuk bir haber degil. Avrupada yasayan gurbetcilerin cogu AKPli. Bunun arkasinda birsey aramaya gerek yok. Lakin takildigim nokta Leyla hanimin laf degistirmis olabilme olasiligi.

Kendisiyle yine en kisa zamanda baglanir bir medya mecrisi. Ordan ortaya cikar soylenenler dogru mu yanlış mı.

Gelelim solunum destegi gereksinimi duyulmayan hastalar evlerinde birakilmakta. Cunku hastanede ek tedavi yapilacak imkanlar kisitli oluyor bu dönemde. Avrupada bilakis bu boyle. Turkiye nin bukadar cok yataga sahip olması gerçekten buyuk şans ve hizmet. Bunu görmemezlikten gelemeyiz

Leyla hanim sosyal medyayi bu denli ayaga kaldirirsa Turk devletinin yardima koşması tabi olası olur. Turk makamları kulak asmasaydı yine linç yiyeceklerdi bu durumda. Maalesef ulkemiz bu derece polarize edilmiş. Ha hastanin AKPli olması bence buyuk bir haber degil. Avrupada yasayan gurbetcilerin cogu AKPli. Bunun arkasinda birsey aramaya gerek yok. Lakin takildigim nokta Leyla hanimin laf degistirmis olabilme olasiligi.

Kendisiyle yine en kisa zamanda baglanir bir medya mecrisi. Ordan ortaya cikar soylenenler dogru mu yanlış mı.

Gelelim solunum destegi gereksinimi duyulmayan hastalar evlerinde birakilmakta. Cunku hastanede ek tedavi yapilacak imkanlar kisitli oluyor bu dönemde. Avrupada bilakis bu boyle. Turkiye nin bukadar cok yataga sahip olması gerçekten buyuk şans ve hizmet. Bunu görmemezlikten gelemeyiz
Önce ekşide isvecteki türk vatandaşının feryadı bilmem nesi diye başlık ac ordan ailenin sesini duyur kızı günlerce twitterdan herkese yazsın.
sonra yardım yollayınca 2 3 tane pkk fetöcü itin yazdıgı haberi kaynak olarak gösterip bunu pr gibi göstermek salakca buna inanan kitleye diyecek laf bile yok. Biz ucak göndersek ne göndermesek ne? Hasta sayısına inanmayan uydurma diyen tipler bu olaya hemen atlamış şaşırmadık

Kız söylemini değiştirdi mi değiştirmedi mi adam gibi kaynak yok mu?

Adalet Bakanı Gül:"4 ayrı cezaevinden 120 tutuklu ve hükümlüye Kovid-19 tanısı konuldu, tamamı hastanelerde tedavi altında, sağlık durumları iyi."

Önce ekşide isvecteki türk vatandaşının feryadı bilmem nesi diye başlık ac ordan ailenin sesini duyur kızı günlerce twitterdan herkese yazsın.
sonra yardım yollayınca 2 3 tane pkk fetöcü itin yazdıgı haberi kaynak olarak gösterip bunu pr gibi göstermek salakca buna inanan kitleye diyecek laf bile yok. Biz ucak göndersek ne göndermesek ne? Hasta sayısına inanmayan uydurma diyen tipler bu olaya hemen atlamış şaşırmadık

@Arif Çelik

Turkiyede hukumetin aldigi birtakım kararlar nasil leş ise muhaliflerin yaptiklarida ayni oranda leş. Bu yuzden Erdogan hep demiştir 'bu muhalefet ile biz daha cok kazaniriz' diye. Bakın son seçimlerde adamakilli birkac insan cikarabildi diye muhalefet buyuksehirlerin bircogu el degistirdi. Turkiyede bazi toplara girmeyeceksin muhalefet olarak.

Nekadar doğru veya çamur bilmiyorum bu haberler, ama çamur ise atilanlar Erdoğan yine kaymagini cok yer. Nasil bu Leyla hanim uzerinden bu hastayi allayip pullayıp kaymağını yedigi gibi.

Turkiyede hukumetin aldigi birtakım kararlar nasil leş ise muhaliflerin yaptiklarida ayni oranda leş. Bu yuzden Erdogan hep demiştir 'bu muhalefet ile biz daha cok kazaniriz' diye. Bakın son seçimlerde adamakilli birkac insan cikarabildi diye muhalefet buyuksehirlerin bircogu el degistirdi. Turkiyede bazi toplara girmeyeceksin muhalefet olarak.

Nekadar doğru veya çamur bilmiyorum bu haberler, ama çamur ise atilanlar Erdoğan yine kaymagini cok yer. Nasil bu Leyla hanim uzerinden bu hastayi allayip pullayıp kaymağını yedigi gibi.
Muhalefetten daha çok ekonomik nedenlerden hükümet bayağı oy kaybetti meşhur bir söz var krizle gelen krizle gider diye bizim vatandaşın cebine dokundun mu akp reis falan dinlemez basar yaygarayı herkesin çevresinde vardır böyle dönen

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada isvec hastalıga sürü bagısıklıgı sistemi ile önlem almış yani herşey serbest :asd:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt