Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Murat Yanut şehrimde bir eğitim kurumu var 5 katlı bir kurum kiralayıp 1 senelik parasını peşin verdiler 18 bin liradan 12 aylık ücret ödediler ikinci kurum olarak kullanıp(aslında ana kurum olarak bunu kullanıp butik olarak diğer kurumu kullanma planları vardı) Sıfırdan kurum kurdular işte kurumu açtılar 15 gün sonra bakanlık kilit vurdurdu olmaz kardeşim yeni lisansta vermeyiz diye. Apar topar kurumu kapattılar ve eski kuruma döndüler. Daha bismillah demeden 350 bin lira net zarar yaptılar havaya giden para. Aradan 7 ay geçti corona mevzusu patladı oturuyoruz hoca dedi ki kurum batıyor acil bir şey yapmamız lazım. Canlı yayına geçirdim bunları millet zoomla falan uğraşırken 1.5 aydır kendi platformlarından eğitimlerini veriyorlar. Dijital eğitime geçiş en kötü ihtimal gelecek sene adına reklamlarını yapma şansı verdi. Bu sene böyle geçse bile sana dijitale geçiş gelecek sene bayağı avantaj getirecek.
Bu arada masalara falan yakacak demişsin konseptin muhteşem görünüyor en kötü durum olarak sanal ofis sistemlerini araştır derim. Derslikleri ofise çevirip uygun fiyatlı aylık masa/oda kiralayıp zararını toparlayabilirsin.
Vize olmadı mı daha yeğenimüniler açılacak mı
açılmayacaksa sınavlar nasıl yapılacak
söylesenize kardeşim bizim de hayatımız var işimiz gücümüz var
#üniversitesınavlarınınasılyapılacağınıaçıkla
ne vizesi final elden gidiyorVize olmadı mı daha yeğenim
Test olacaksın asabiyet yapma yeğenne vizesi final elden gidiyor
nerde nasıl ne yapacaklar hiçbir şey belli değilTest olacaksın asabiyet yapma yeğen
Ben yüksek yapıyorum çatır çatır sınav oldum geçen hafta, temiz iş. Not ortalaması 4 olacak gibinerde nasıl ne yapacaklar hiçbir şey belli değil
vizeye girmedik uzaktan eğitim denen gerizekalıca bir şey çıkarttılar
çoğu kişi derslere bile giremiyor onu geç çoğu kişi köyde orada burada
mahvolduk
herkes italyayi sofrasina meze yapti ama bu ingilizlerin durumu daha kötüDünya geneli iyileşen hasta sayısı 1 milyonu geçmiş
Bir de test sayıları bizden düşükherkes italyayi sofrasina meze yapti ama bu ingilizlerin durumu daha kötü