Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EW3Q_K5XkAgt7V8.webp

Toplam test sayısında 1 milyonu geçen 7.ülke Türkiye oldu
1-ABD: 6 milyon 165 bin
2-Rusya: 3 milyon 490 bin
3-Almanya: 2 milyon 547 bin
4-İtalya: 1 milyon 910 bin
5-İspanya: 1 milyon 455 bin
6-Birleşik Arap Emirlikleri: 1 milyon 122 bin
7-Türkiye: 1 milyon 33 bin

Yapılan test sayısına göre vaka sayısı çok iyi.İyileşen sayısının her geçen gün orantılı şekilde artması da sevindirici.Önümüzdeki hafta muhtemelen toplam iyileşen sayısı toplam vaka sayısının yarısını geçmiş olacak.Vaka sayısı biraz daha inerse biraz daha rahatlamış olacaz kafa olarak.Temkinli olmakta fayda var tabi ki.

çin=corona
daha neler edecek tüm dünya size

Mayıs sonuna kadar vaka çift hanelere inebilir gibi bu matematikle ama 10 gün sonra avmleri falan açarlarsa geçmiş olsun.

İtalya şu duruma gelse ligleri falan başlatır o havayı seziyorum ama bizim dikkatli olmamız şart hükumetin hala 3 aylık planlar yapması umut verici onlar da farkında bu işin ha deyince bitmeyeceğinin.. Bayrama kadar umarım avm vs açılmaz bayramda da mutlaka karantina bekliyorum..

İtalya şu duruma gelse ligleri falan başlatır o havayı seziyorum ama bizim dikkatli olmamız şart hükumetin hala 3 aylık planlar yapması umut verici onlar da farkında bu işin ha deyince bitmeyeceğinin.. Bayrama kadar umarım avm vs açılmaz bayramda da mutlaka karantina bekliyorum..

Malum kişinin aşırı korkak olması bu sefer en büyük şansımız oldu:d

Rusya İnsan Sağlığı ve Tüketiciyi Koruma Kurumu (Rospotrebnadzor) Başkanı Anna Popova, Rusya'da yeni tip koronavirüsün tedavisi için geliştirilen aşıların test sonuçlarının en erken yaz ortasında alınabileceğini belirtti.

İngiltere
+6.032 vaka
+674 ölü
İtalya
+1872 vaka
+285 ölü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt