Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.263
- 18.424
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şehirlerarası yasak uzatıldı mı?
Yuruyus yapalim birazBaskete mi gidiyorsun kanka ?
Yuruyus yapalim biraz
.Hayatı eve sığdırmalısın.
Yuruyus yapalim biraz
Önceden gelen smsteki kodu veriyor. Yeni bir kod vermiyor. Maske stoğum var diye almıyorum ama dediğin yere girince 1 hafta önceki kodu gösteriyor.hayat eve sığar uygulamasında maske talep ete bastım anında barkod geldi eczaneye gidip okutunca ücretsiz alıyormuşuz
bilmiyorum bana hiç kod gelmemişti 1 kere eve ptt getirdi şimdi de uygulamada kod verdiÖnceden gelen smsteki kodu veriyor. Yeni bir kod vermiyor. Maske stoğum var diye almıyorum ama dediğin yere girince 1 hafta önceki kodu gösteriyor.
işleri güçleri üstünlük taslamak, bişeyleri yarıştırmak.tamam anladık dünyanın bir numarası biziz her konuda en iyi biziz. Daha kendi vatandaşına maske dağıtmamış tam şekilde başkalarına yardım edip sözde üstünlük taslamak peşindeler.komedi gibidavamlı şu ülkeye şu kadar yardım ettik diye haber çıkıyor.ülkece durumumuz çok iyi ben farkında değilim heralde
davamlı şu ülkeye şu kadar yardım ettik diye haber çıkıyor.ülkece durumumuz çok iyi ben farkında değilim heralde