Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaklaşık 1.5 aydır evde olan 65 yaş üstüne sokağa çıkma izni belli kurallara bağlı olacak. Araç kullanamayacak olan yaşlılara günde 3 saat, bir kilometrelik alanda müsaade edilecek. Bir ilçede yaşlı nüfus daha yoğunsa, bu bölgedeki 65 yaş üstü vatandaşların tamamı aynı anda sokağa çıkamayacak, bu nedenle yaş kademelendirilmesi yapılacak.
65-70 yaş arası ile 70 yaş üstü ayrı ayrı saatlerde sokağa çıkabilecek. Kademeli olarak sokağa çıkılacaksa, bu kişilerin izin saatleri 3 saatten az olabilecek. Yaş gruplarına göre izin süresinin birer saat olabileceği belirtiliyor.
20 yaş altına getirilen sokağa çıkma yasağının ise bayram sonuna kadar devam edeceği belirtiliyor.

Peki disari cikma sürelerini nasil kontrol edeceklermis.

65 yasinin uzerine gelecek olan olası esneme haberleri uzerine saygideger buyuklerimiz anlık:

1584706905280.webp

Ben şimdi Ankara'dan İzmir'e özel arabamla gitmek için Valiliğe'mi başvuracağım? Kabul edilir mi? Özel bir nedenim yok sadece annemle babamı görmek için gideceğim desem sorun olmaz değil mi?

Az önce almanyada ünlü bi profesörün videosunu izledim bu corona sacmalıgı üzerine yaşlıların izole edilip hareketsiz bırakılmasının bacaklarda pıhtılaşmaya ve bununda akciger embolisine sebep oldugunu söylüyo
ne sacmalıgı mustafa bey bu sayede ülkemizdeki corona olan kesim 65 yas altı o yüzden ölüm oranımız cok düsük

Ben şimdi Ankara'dan İzmir'e özel arabamla gitmek için Valiliğe'mi başvuracağım? Kabul edilir mi? Özel bir nedenim yok sadece annemle babamı görmek için gideceğim desem sorun olmaz değil mi?
boşuna ugraşma gidemezsin üstüne üstlük birde 3180 tl ceza kitlerler geri dönersin (yani izinsiz yola cıkarsan)

keyfi şeyler için izin vermiyorlar anca acil durumlar ölüm kalım dogum yada çiftçi olacaksın tarlana gidecen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt