Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dogrudur ustat. Lakin cogu yaslinin kalp sıkıntısı sebebiyle kan inceltici hap kullandigini varsayiyorum. Ev içerisinde yapilan az yuruyus bile bu riski epeyi derecede dusurmekte.

Resmen yukari tukursen biyik asagi tukursen sakal durumu
Bi dr almanyada otopsi yapmış baya yaşlılara ölüm sebebi corona olarak acıklanan bir cok hastada emboli cıkmış yüksek sayıda bilmiyon artık ama almanyada millet baya homurdanmaya başladı hastalıgın en yüksek oldugu zaman maske mecburiyeti yoktu şimdi maske cıkardınız diyolar haklılarda berlinde filan gösteriler oluyo özgürlügümüzü elimizden alıyonuz diye

ne sacmalıgı mustafa bey bu sayede ülkemizdeki corona olan kesim 65 yas altı o yüzden ölüm oranımız cok düsük
Almanyada da ölüm oranı düşük nüfusta baya yaşlı ne calıştıgım iş yerinde nede kaldıgım kasabada bi tane corona olan duymadım nerde bu hastalar bu olayın gayet abartıldıgını düşünüyorum ben bi cok başka rahatsızlıkları olupta öleninde Corona diye kayda gectgi ve sayının şişirildigi benim fikrim siz başka düşünebilirsiniz saygı duyarım ama ben hepimizin baya baya kandırıldıgını düşünüyorum

tedbirleri bırakıyorlar
geçmiş olsun
yazın mahvolacaz

sınavı erkene almışlar
gençlerin hayatını mahvediyor hükümet

Giriş çıkışın kaldırıldığı şehirler tatil bölgeleri.

Maske yardımı yaptığımız ABD ypg’ye maske yardımında bulunmuş. Devletin haber ajansından okuyalım.

Senin maskelerin nereye gittigi belli oldu kank @Murat Kara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt