Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne bu milletteki lay lay lom havası
İyice salmışa benziyor herkes. İnşallah tekrar yükselmeyiz.

Covid tedavisi goren hastalar yabancilik cekmesinler diye onlari tedavi eden saglik çalışanlari giyidikleri tulum uzerine kendi resimlerini koyuyorlar burada bazen. Bu kral bakın kimi koymuş.

Screenshot_20200424-000316_LinkedIn.webp

ABD 74.200 ölü. Bakalim acisini cikartacak mi.

Bu Oytunla baya dalga geçildi de şu gen olayı falan sahici mi acaba merak ediyorum. Bizde illaki vefat sayıları üzerinde bir manipüle vardır ama öyle çok aşırı düzeyde olduğunu sanmıyorum ki olsa bile baya baya düşük bir yüzdedeyiz.

Isin ekonomik boyutundan dolayi ulkeler normallesme surecine girdiler

Belcika da günlük vaka sayisi dususte Ama hala 250-300 vaka aciklaniyor

Normallesme ile artacak bu bana göre,bulasma hizini dusurduk dediler ama 11’inden itibaren hayat az da olsa normale dönecek ve tekrar ayni hiz da bulasma ihtimali cok yuksek

Sorumlulugu tamamen insanlara biraktilar artik

İşte onun için bırakalım yayılsın kaçmayın diyorduk kızıyordunuz sanki insanoğlu aşı buldu da vebaya pandemiyi atlattı camdan değiliz piyango tembel, işsiz ve , asalak ve ev kadınlarına vurdu sadece
Sen ne anlatıyorsun ya

Almanya da uzun ara sonra 4 rakamli sayi acikladi (1284). Lockdown cok erken gevsedi

2 secenek var
Ya once 3 veya 4 hafta full karantina. Vaka sayisi tamamen bittiginde yine 2 hafta full karantina.
Veya aşı bulunana kadar bu sekilde mucadele etmek ama aşı gecikirse felaket olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt