- 23 Temmuz 2011
- 75.617
- 51.139
- 4.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adamın derdinin ne olduğunu tahmin ediyorum da neyse yazmıyım.
Sembolik bir anlamı var, yarattığı algı farklı. Market-fırın-benzinlik bunlar hayatta kalmamız için zaruri. Ama avmleri açıyorsan her tarafı açabilirsin çünkü mecburi işlerin yapıldığı bir yer değil. Cafe-sinema-restaurant-kıyafet-ayakkabı-kuaför vs için gidersin oraya. Millete evinde otur demenin mantığı yok avmleri açarken. Bunun manası gezin dolaşın, alışveriş yapın demek. İnsanlar da onu yapıyor çok garipsenecek bir durum yok.Avm işini abartıyoruz ya bence, evet gerekli değildi de kıç kadar marketler bütün gün tıkış tıkış sürekli.
Sembolik bir anlamı var, yarattığı algı farklı. Market-fırın-benzinlik bunlar hayatta kalmamız için zaruri. Ama avmleri açıyorsan her tarafı açabilirsin çünkü mecburi işlerin yapıldığı bir yer değil. Cafe-sinema-restaurant-kıyafet-ayakkabı-kuaför vs için gidersin oraya. Millete evinde otur demenin mantığı yok avmleri açarken. Bunun manası gezin dolaşın, alışveriş yapın demek. İnsanlar da onu yapıyor çok garipsenecek bir durum yok.
Neye odaklanalım kardeşim?Belli zaten niye açıldığı da neyse işte ya. Ona çok odaklanmanın anlamı yok yani onu diyorum.
peki azalan vaka sayısı yükselir, ve doğal olarak bu da insanların evde kalma sürelerini uzatırsa, o zaman ne olacak.Neye odaklanalım kardeşim?
Vaka sayısı yükselmez. Yükselse de yükselmezpeki azalan vaka sayısı yükselir, ve doğal olarak bu da insanların evde kalma sürelerini uzatırsa, o zaman ne olacak.
bunlara da odaklanmıyorduk ama pardon
Vaka sayısı yükselmez. Yükselse de yükselmez![]()
Rakamları yükseltip biz hata yaptık diyecek halleri yok.Enflasyon rakamlarına ne kadar inanıyorsak korona rakamlarına da o kdr inanmak lazım rengim
bu tüik verilerini tarım il / ilçe müdürlerinden giriyorlar gıda vs kısmını. çıkıp fiyat topluyolar marketlerden pazardan falan. örnek veriyorum pazarda soruyor domates kaç para 10. 10 lira giriyor sisteme tak bi telefon 10 lira çok 7 lira olarak düzeltin diye. ondan sonra o rakamlardan enflasyon hesaplamasıEnflasyon rakamlarına ne kadar inanıyorsak korona rakamlarına da o kdr inanmak lazım rengim
komplemi traş ettiBerbere normalde 50 TL verirdim az önce 70 ödedim feda olsun
berberlerin kazandığı parayı kimse kazanmıyor 1 sene çalışmasalar koymazInsanlar 70tlye bir gün çalışıyor. Dayaması şahane olmadigi muddetce berberleri bu kadar simartmayin.