Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.411
- 5.355
- 1.873
Saç sakal+ tüm yüz bakımlarıkomplemi traş etti
nasıl bir fiyatmış öyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saç sakal+ tüm yüz bakımlarıkomplemi traş etti
nasıl bir fiyatmış öyle
Bugün paranın dibine vurdular. %40 da zam yapmışlar. Sıfır vergiyle muthis kazanç lakin sürekli de ağlarlar.berberlerin kazandığı parayı kimse kazanmıyor 1 sene çalışmasalar koymaz
ne küfrü yav giderleri yok günde 10 müşteri alsalar en az 40 lira desek günlük 400 lira kim kazanıyor memlekette. ki arayınca 3 gün öteye randevu veriyor normal zamanda. erkek evladım olursa berber yapmazsam itimBugün paranın dibine vurdular. %40 da zam yapmışlar. Sıfır vergiyle muthis kazanç lakin sürekli de ağlarlar.
Aramızda berber varsa küfürü basacak şimdi![]()
Bayrama kdr bayağı para kaldircaklar.ne küfrü yav giderleri yok günde 10 müşteri alsalar en az 40 lira desek günlük 400 lira kim kazanıyor memlekette. ki arayınca 3 gün öteye randevu veriyor normal zamanda. erkek evladım olursa berber yapmazsam itim
Bugün paranın dibine vurdular. %40 da zam yapmışlar. Sıfır vergiyle muthis kazanç lakin sürekli de ağlarlar.
Aramızda berber varsa küfürü basacak şimdi![]()
berber olmak müthiş iş yav dükkandaki muhabbet iyi parası iyi akarı kokarı yok çırak çalıştırsan günlüğü 10 lira keşke berber olsaydımBayrama kdr bayağı para kaldircaklar.
ne küfrü yav giderleri yok günde 10 müşteri alsalar en az 40 lira desek günlük 400 lira kim kazanıyor memlekette. ki arayınca 3 gün öteye randevu veriyor normal zamanda. erkek evladım olursa berber yapmazsam itim
onlar ayrı ben normal mahalle berberinden bahsettim onlar bile mükemmel para kazanıyorLüks bir yerde berberlik falan yapıyorsan bu para bile hava gazı. Tek bir müşteriden 150-200 lira kazananlar var.
Ne anlation demir pasaBerbere 70tl+ para vermenin 3 sebebi vardir degerli mumin kardeslerim
1- zengin olmak
2- enayi olmak
3- almanci olmak
Sakal trasini kendisi yapamayan ve sac trasi icin bu paralari veren insanlar varsa kuaforler hakli
Bu ulkede pazar gunu berber acmak yasakti en son mesela hala oyleyse bu da rezillik
Carsamba gunu kapali olsa anlarim da pazar gunu zaten cogu kisi icin bu tur ihtiyaclari karsilayacaklari gun, nereden tutsan elinde kaliyor sonra biz her boku elestiren insanlar oluyoruz
Guncel konulara yonelik hadsiz bildirilerde bulunuyorum AgabeyNe anlation demir pasa
ub.mesaji
Berbere 70tl+ para vermenin 3 sebebi vardir degerli mumin kardeslerim
1- zengin olmak
2- enayi olmak
3- almanci olmak
Sakal trasini kendisi yapamayan ve sac trasi icin bu paralari veren insanlar varsa kuaforler hakli
Bu ulkede pazar gunu berber acmak yasakti en son mesela hala oyleyse bu da rezillik
Carsamba gunu kapali olsa anlarim da pazar gunu zaten cogu kisi icin bu tur ihtiyaclari karsilayacaklari gun, nereden tutsan elinde kaliyor sonra biz her boku elestiren insanlar oluyoruz