- 24 Mayıs 2009
- 17.297
- 20.269
- 2.643
Bugünün verileri neden gelmedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 ilden önce 9 ilin yasağı kalktı bugünde 7 ilin yasağı kalktıHangi illerde geçerli olacak bu yasağın belirtildi mi? Sadece yasak dedi geçti ucu açık söylenen şeyin.
GSCimbom Mobile App
Dogruysa eger cok yazik olacak bu rakamlara. Bu haftayı gectim, onumuzdeki hafta daha beter olacak. Insanlar bayram alisverisine de cikacak goreceksiniz.
Yaptığın normal insan açıklamalarını büyük bir hayretle takip ediyorum.Son 10 gunde gunluk vaka sayisi bin düstü bu sekilde devam ederse liglerin basladigi hafta 20-30 lara dusebilir gunluk vaka sayisi
Dogruysa eger cok yazik olacak bu rakamlara. Bu haftayı gectim, onumuzdeki hafta daha beter olacak. Insanlar bayram alisverisine de cikacak goreceksiniz.
Bugun ptt kuyrugundaydim herkes dikkat ediyor ve maskeli idi 10 dk da sira geldi teker teker aliyorlar toplasan 20 kisi vardi kuyrukta.Yazık olacak bişey yok. Artık çok fazla etkisi olacağını sanmıyorum. her gün PTTlerin önü zaten ana baba günü. Etkisi olsa onların olurdu şimdiye kadar
Bugun ptt kuyrugundaydim herkes dikkat ediyor ve maskeli idi 10 dk da sira geldi teker teker aliyorlar toplasan 20 kisi vardi kuyrukta.
Izmir icin konusuyorum vatandasin yuzde 90 i maskeli, marketlerde de yogunluk yok
Konuya verdigin pozitif katkıdan dolayi tebrik ediyorum flut. Seni boyle ciddiyet icinde yorum yaparken gormek Zarper ahbabımızın bile gozlerini yasartıyordur eminimIzmir icin konusuyorum vatandasin yuzde 90 i maskeli, marketlerde de yogunluk yok
Katki vermek ve benefit saglamak bizim isimizKonuya verdigin pozitif katkıdan dolayi tebrik ediyorum flut. Seni boyle ciddiyet icinde yorum yaparken gormek Zarper ahbabımızın bile gozlerini yasartıyordur eminim
Her yer aynı değil aga bizim buralar öyle değil. Hele dudullu sancaktepeye civarlarına gidersen daha beterBugun ptt kuyrugundaydim herkes dikkat ediyor ve maskeli idi 10 dk da sira geldi teker teker aliyorlar toplasan 20 kisi vardi kuyrukta.