Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kktce 1 tane aktıf vaka kalmadı ama hala ıs yerlerının cogu kapalı 1 hazırana kadar

okullar da ıptal egıtım sonlandı bu sezon ıcın

en buyuk korkum turıst alınmaya basladıktan sonra bagısıklık yaygınlıgı 0a yakın oldugundan yenı bır salgın baslaması

şehirler arası yolculuk ne zaman serbest

benim işim için çok önemli
jjj.webp

Berberler gayet disiplinli çalışıyorlar saatte 1 müşteri alıyor herşey tek kullanımlık ,berber sonrası yontma taş devrinden rönesansa geçmiş gibi hissediyor insan ama AVM olayı cidden sacmalik

buraya upload ettim. indirebilirsiniz dosyayı. feyk falan değil.

Hiçbir resmi kanalda böyle bir şey görmedim. Bu muhtemelen bir öneri takvimidir. Cumhurbaşkanlığının internet sitesinde de yok.

- Ligler 11 Haziran'da başlayacak deniliyor, 11 Haziran perşembe gününe denk geliyor ve 12 haziran'da başlayacağı söylendi.

- Basketbol, voleybol, hentbol müsabakalarının 13 Haziran'da başlayacağı söyleniyor ama bu branşlarda ligler iptal edildi. Bu sezon tamamlanmayacak.

Bunlar ilk gözüme batanlar. Ayrıntılı incelersek çelişkileri buluruz. Dediğim gibi bu ya bir ruh hastasının işi ki bu kadar ayrıntıyı görünce ağır ruh hastası olduğunu düşünmeye başladım ya da daha akla yatanı, bir öneri takvimidir. Birileri tarafından hazırlanmıştır.

Hiçbir resmi kanalda böyle bir şey görmedim. Bu muhtemelen bir öneri takvimidir. Cumhurbaşkanlığının internet sitesinde de yok.

- Ligler 11 Haziran'da başlayacak deniliyor, 11 Haziran perşembe gününe denk geliyor ve 12 haziran'da başlayacağı söylendi.

- Basketbol, voleybol, hentbol müsabakalarının 13 Haziran'da başlayacağı söyleniyor ama bu branşlarda ligler iptal edildi. Bu sezon tamamlanmayacak.

Bunlar ilk gözüme batanlar. Ayrıntılı incelersek çelişkileri buluruz. Dediğim gibi bu ya bir ruh hastasının işi ki bu kadar ayrıntıyı görünce ağır ruh hastası olduğunu düşünmeye başladım ya da daha akla yatanı, bir öneri takvimidir. Birileri tarafından hazırlanmıştır.
Haber doğru zaten resmi kanallarda verilmez çünkü parça parça açıklanacak ve değişiklikler olabilir

Bu bilgi ilgili bakanlıklarda çalışan üst kademe müdür ve seflere gönderilmiş bende bizzat duydum ama belge olarak gormemistim

Haber doğru zaten resmi kanallarda verilmez çünkü parça parça açıklanacak ve değişiklikler olabilir

Bu bilgi ilgili bakanlıklarda çalışan üst kademe müdür ve seflere gönderilmiş bende bizzat duydum ama belge olarak gormemistim

Resmi olmadığına bir kanıt daha sunayım. Çelişkiye buyurun

ŞEHİRLERE GİRİŞ-ÇIKIŞ SINIRLAMALARI (13 İL İÇİN)
• Kayseri, Aydın, Antalya, Muğla, Mersin, Mardin, Şanlıurfa, Gaziantep,
Erzurum, Van, Diyarbakır, Ordu, Trabzon için sınırlamaların kaldırılması.
(27 Mayıs 2020)

- Listede yazılı Aydın, Antalya, Muğla, Mersin, Mardin, Şanlıurfa gibi illerde giriş çıkış sınırlandırılması kalktı. Bazılarında geçen haftadan kalktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt