Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resmi olmadığına bir kanıt daha sunayım. Çelişkiye buyurun

ŞEHİRLERE GİRİŞ-ÇIKIŞ SINIRLAMALARI (13 İL İÇİN)
• Kayseri, Aydın, Antalya, Muğla, Mersin, Mardin, Şanlıurfa, Gaziantep,
Erzurum, Van, Diyarbakır, Ordu, Trabzon için sınırlamaların kaldırılması.
(27 Mayıs 2020)

- Listede yazılı Aydın, Antalya, Muğla, Mersin, Mardin, Şanlıurfa gibi illerde giriş çıkış sınırlandırılması kalktı. Bazılarında geçen haftadan kalktı.

Dosyanin başında atılan tarihe dikkat edersen 4 Mayıs yazıyor sayın koç.

Ama sen inanmamaya devam et yinede bosver :asd:

Dosyanin başında atılan tarihe dikkat edersen 4 Mayıs yazıyor sayın koç.

Ama sen inanmamaya devam et yinede bosver :asd:

Ben resmi olmadığını söylüyorum. Bu konuda da çok iddialıyım. Bu dosyayı resmi bir kanaldan yolla elini sıkayım, daha da ilerisi sana forma hediye edeyim.

Resmi olmadığına bir kanıt daha sunayım. Çelişkiye buyurun

ŞEHİRLERE GİRİŞ-ÇIKIŞ SINIRLAMALARI (13 İL İÇİN)
• Kayseri, Aydın, Antalya, Muğla, Mersin, Mardin, Şanlıurfa, Gaziantep,
Erzurum, Van, Diyarbakır, Ordu, Trabzon için sınırlamaların kaldırılması.
(27 Mayıs 2020)

- Listede yazılı Aydın, Antalya, Muğla, Mersin, Mardin, Şanlıurfa gibi illerde giriş çıkış sınırlandırılması kalktı. Bazılarında geçen haftadan kalktı.

şöyle birşey var bu belge nisanın 20lerınde hazırlandı muhtemelen cünkü benim konustugum kişide yetkili birisi burdakilere birebir şeyleri söylemişti

hatta cafe ve berberlerin açılış icin tam tarih söylemıstı

ama her hafta yapılan toplantılar sonucu değişiklikler oluyordur muhtemelen duruma göre

Ben resmi olmadığını söylüyorum. Bu konuda da çok iddialıyım. Bu dosyayı resmi bir kanaldan yolla elini sıkayım, daha da ilerisi sana forma hediye edeyim.
Sen bana guven sayın koç. Saglam kaynak olmasa paylasmam. Bunu burada paylasmış olmam basima is acmaz umarim ;D

hala belli değil dimi hangi iller dahil bu yasağa? 24 il mi 31 il mi 15 il mi? ulan bir şey attı ortaya 2 gündür çözebilen görmedim.

şöyle birşey var bu belge nisanın 20lerınde hazırlandı muhtemelen cünkü benim konustugum kişide yetkili birisi burdakilere birebir şeyleri söylemişti

hatta cafe ve berberlerin açılış icin tam tarih söylemıstı

ama her hafta yapılan toplantılar sonucu değişiklikler oluyordur muhtemelen duruma göre

Çok güzel söyledin. O zaman buna resmi karar değil, öneri takvimi diyelim. Şu tarihlere bakarak şu zamanda şu olacak demek büyük yanlış, böyle bir beklentiye girmemek gerek. Zaten sonunda arz ederim deniliyor.

hala belli değil dimi hangi iller dahil bu yasağa? 24 il mi 31 il mi 15 il mi? ulan bir şey attı ortaya 2 gündür çözebilen görmedim.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre; Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van ve Zonguldak

berberler odası zam gelmeyecek dememiş miydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt