Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 şehirde valilik kararıyla normale dönmüş kamu. sanırım il il kaldırcaklar. 20 mayısta tekrar gözden geçirilecekmiş

Çıksınlar ya, bir şekilde dönücez normale, ikinci dalga gelirse her türlü daha tehlikeli olacak zaten panik halinden dolayı.

akp için para milletin sağlığından daha önemli. ister 2. dalga ister 102. dalga olsun adamların umurunda değil! ha 3000 kişi ölmüş ha 33000 kişi fark eder mi adamlar için?

akp için para milletin sağlığından daha önemli. ister 2. dalga ister 102. dalga olsun adamların umurunda değil! ha 3000 kişi ölmüş ha 33000 kişi fark eder mi adamlar için?
kısa vadede bir kaç bin kişiyi kurtaralım derken uzun vadede yüz binlerce kişi işsiz kalacak, hırsızlık, yağma, cinayet vs suçlar artacak. kamu düzeni diye bir şey kalmayacak. böylece ilerde daha fazla insan ölecek.

sadece bizim ülkede değil tüm ülkelerde bu risk olduğu için serbestlik geliyor artık. milletin kafasına vura vura sokuldu sosyal mesafe, maske ve el yıkama olayı. artık gerisi vatandaşa kalmış.

düşünce hemen hemen her ülkede böyle

2 ay daha karantinaya dayanamaz gibi duruyor hiç bir ülke

doğal seleksiyonu göreve çağırıyoruz

kısa vadede bir kaç bin kişiyi kurtaralım derken uzun vadede yüz binlerce kişi işsiz kalacak, hırsızlık, yağma, cinayet vs suçlar artacak. kamu düzeni diye bir şey kalmayacak. böylece ilerde daha fazla insan ölecek.

sadece bizim ülkede değil tüm ülkelerde bu risk olduğu için serbestlik geliyor artık. milletin kafasına vura vura sokuldu sosyal mesafe, maske ve el yıkama olayı. artık gerisi vatandaşa kalmış.

düşünce hemen hemen her ülkede böyle

2 ay daha karantinaya dayanamaz gibi duruyor hiç bir ülke

doğal seleksiyonu göreve çağırıyoruz

O zaman bu adi kokuşmuş düzeni değiştirsinler. Dünya'da hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak diyordu herkes; buyurun o zaman. Değiştirin dünyayı!

O zaman bu adi kokuşmuş düzeni değiştirsinler. Dünya'da hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak diyordu herkes; buyurun o zaman. Değiştirin dünyayı!
20200512_142431.webp

Hürmetler sayın koç. (:

Verdiğin linkteki haberde aynen şu ifade yer alıyor.

Memurlar.net'in Notu: Cumhurbaşkanlığına sunulan "Normalleşme takvimi" dinamiktir. Günün değişen ihtiyaçlarına göre güncellenmektedir. Bu linkte yer alan bazı tedbirler hayata geçirilmiş, bazıları ise değiştirilmiştir.
Bu hususa dikkat edilmelidir.

Sunulan deniliyor. Bir takvim belirlemiş her kim belirlenmişse ona göre RESMİ kararlar alınıyor. O tablo gerçek resmi tarih değil. O tarihler gerçekmiş gibi sunuyorsunuz. Konuyla ilgili söyleyeceğim bu kadar. Gereksiz inatlaşmalardan haz etmiyorum. Senin de beni anladığını düşünüyorum!

Bu normallesme takvimine gore 65 yaş ustune sokağa çıkış hala yasak di mi

Normallesme takvimi icin atilmasi geteken ilk adim futbola donus olmalidir. Futbola donus saglanmadan hicbir hamle samimi degildir sadece ekonomi icindir. Once milyonluk esekler isine donsun!!!!

Verdiğin linkteki haberde aynen şu ifade yer alıyor.

Memurlar.net'in Notu: Cumhurbaşkanlığına sunulan "Normalleşme takvimi" dinamiktir. Günün değişen ihtiyaçlarına göre güncellenmektedir. Bu linkte yer alan bazı tedbirler hayata geçirilmiş, bazıları ise değiştirilmiştir.
Bu hususa dikkat edilmelidir.

Sunulan deniliyor. Bir takvim belirlemiş her kim belirlenmişse ona göre RESMİ kararlar alınıyor. O tablo gerçek resmi tarih değil. O tarihler gerçekmiş gibi sunuyorsunuz. Konuyla ilgili söyleyeceğim bu kadar. Gereksiz inatlaşmalardan haz etmiyorum. Senin de beni anladığını düşünüyorum!
kardeşim burada 1 planlama yapılmış

tabiki tarihler vaka sayılarına göre 3-5 gün sapabilir

ama planlama yapılmış mı yapılmamış mı resmi kurum tarafından?

yapılmış

yani twitterda birinin rastgele oturup da cumhurbaşkanlığı forsunu kullanarak kendi yaptığı 1 paint çalışması değil bu

sen öyle dedin pahir unutma bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt