Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Camilere cemaat siniri getirip 1.5 metre ye uygun getirirler umarim. Yoksa felaket olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Camilere cemaat siniri getirip 1.5 metre ye uygun getirirler umarim. Yoksa felaket olur
çubukla halay cekilecekmiş

asıl bomba camiler degil dügün salonları olacak ben açılmaz bu yıl okadarda mal degildirler diyordum ki salon sahibi mafyalar sıkıştırmaya başlamıs
aç kaldık filan diye 1 temmuzda acılacakmış çubukla halay cekilecekmiş
1 haftada kırmızı yapar haritayı bu düğün sacmalıgı
asıl bomba camiler degil dügün salonları olacak ben açılmaz bu yıl okadarda mal degildirler diyordum ki salon sahibi mafyalar sıkıştırmaya başlamıs
aç kaldık filan diye 1 temmuzda acılacakmış çubukla halay cekilecekmiş
1 haftada kırmızı yapar haritayı bu düğün sacmalıgı
Her nöbet çıkışı bir tane boğaz pastili atıyorum agzıma ben de, sonuçta mantıken bogazdaki virüsleri öldürüyor![]()
Bilim insanları yanıtladı: Ağız gargarası koronavirüsten korur mu?
Bilim insanları ağız gargarasının, koronavirüs salgınında koruma sağlayabileceğini açıkladı.www.timeturk.com
DSÖ yine g.t oldu galiba.
Renktaşlar dişçiler açık mı, hizmet veriyor mu, sokağa çıkma yasaklarında açık oluyırlar mıydı? Acil bilgi lazım lütfen bilgi ya da link
Durum şu Mart 11'den beri 80 Milyon nüfusu olan ülke de 150.000 kişiye bulaştıysa sahiden sürü bağışıklığından söz etmek imkansız.
Hastaların %80'inde hafif veya hiç sempton vermeden geçiyor olması bilgisine güvenerek bu rakamların 4-5 katı enfekte olduğunu düşünmek lazım. Teşhisi konmamış çok sayıda hasta olabilir.
1 Milyon gibi bir COVİD-19 sayısı bu durumda makul.
Bu da 35-40 Milyon seviyesine gelmeden, aşı bulunmazsa her an pandemi riski demek. Hastalık 1 kişiden 2.5 kişiye bulaşabiliyor. Bizde oran şu an 1.56.
Günlük hasta sayısının düşmesi şu açıdan manalı olur. Toplam bulaşı arttığında bağışık insan sayısının da yüksek olduğunu gösterir.Şu an sadece vaka sayısı artıyor.
3-4 gündür düşen seyirden yatay seyire geçti eğri. Bunun sebebi de hala kontrol altına alınabilmiş değil bulaşı durumu. Yoksa şu an iyileşen ile hasta arasında ki makas daralmadan 2000 iyileşen 800 hasta gibi devam ederdi oransal olarak. O açıdan bitişe yakın değiliz.
Bunu sol 1 parti yapsa dinsiz der taşlarlardı. Bana inanmıyorsan @Ibrahim Özveren'e sor knk.Camiilerden önce avm leri açtık ya lan.