Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
70 ulkeye mektup gonderiyormusuz turizm canlandirmak icin davet edecekmisiz. Bu ulkeler icinde ingiltere fransa hollanda gibi ulkelerde var. Bakın dün bilim kurulu üyesine bir soru yönelttiler, ilgiltere veya abdye iş seyahati de olabilir, gider misiniz diye sordular. ingiltereye gitmekte tereddutlerim olur dedi.

Butun uçuşlar açılıyor demekki. Rusyaya da gondeririz o mektuplardan. Onları da alırız.
demekki halkına maske dağıtamamışken başka ülkelere yardım yapmasının amacı karşılığını beklediği içinmiş. borç para istedikten sonra şimdi de turist istiyorlar. bu dönemde tatile gidenin akıl sağlığından şüphe ederim.

Hollanda da yatak yetersizligi sebebiyle hastalarının bir bolumunu Almanyaya yollayan, maske konusunda iflas eden, hastanelere kalitesiz maske yollayan, kendi halkindan maske bekleyen, ekonomi icin sokaga cikma yasagi uygulamayan, işten çıkartmalara hayir demeyen, 1.7% kuculmeye giden vs vs. yönetim..

Coronavirus doneminde çalıştıkları icin halk tarafından desteğini arttirmis bulunmakta ve anketlerde oy patlamasi yasamakta.

Enteresan kafa yapısı
sen birde bizim çektiğimizi düşün

Uşak'ta 26 berberin koronavirüs testi pozitif çıktı. Berberler, tedaviye alındı.
sirf bu yüzden berbere gitmiyorum ya 20 cm sac oldu kafamda. Gerçi temmuzdan beri gitmiyorum orasi ayri da biraz duzelttireyim diye düşündüm 5-10 tanesinin önünden geçtim 1 tanesinde bile siper görmedim maskeleri burnunu açmışlar ağız kapalı.
Neyse iste bakalim ne olacak bizim insanımız sıkıntı ya

asi cikmadigi sürece böyle vakalar hep olacaktir, o yüzden kendinizi riske atmayin. gidin kendiniz kesin sacinizi, ben öyle yapacagim yine uzayinca.

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Berberler açılsın da gideyim diyordum. Berberlerin önlemlerini görünce vazgeçtim. Hiçbir şekilde korunma yok, ne siperlik ne maske ne tek kullanımlık önlükler ne de dezenfekte edilen kesim aletleri. Berberler acayip boş. Geçen gittim randevu alıyormuşuz falan nasıl alıyoruz diye. Sen gel ben seni şimdi edeyim dedi. Durum bu yani. Kimse güvenmediğinden mi yoksa evde kendini tıraş ettiğinden mi nedir berberler boş.

İkisi de, bence bir çok kişi evde traş işini oturtunca berberlere ne para ne de zaman harcamak istemiyordur.

Berberler açılsın da gideyim diyordum. Berberlerin önlemlerini görünce vazgeçtim. Hiçbir şekilde korunma yok, ne siperlik ne maske ne tek kullanımlık önlükler ne de dezenfekte edilen kesim aletleri. Berberler acayip boş. Geçen gittim randevu alıyormuşuz falan nasıl alıyoruz diye. Sen gel ben seni şimdi edeyim dedi. Durum bu yani. Kimse güvenmediğinden mi yoksa evde kendini tıraş ettiğinden mi nedir berberler boş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt