Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almanya
+343 vaka +20 ölüm

Totalde :
178 bin vaka
8.213 ölüm
156 bin iyileşme

Aktif vaka ---> 13 bin

değişik 1 çözüm önerisi.
Türkiyenin genel bir örneği işte ağlanacak halimize gülüyoruz.
Bu ülkede en çok darbeyi yiyen tarım ve çiftçi en çok olduğu bölgede iç anadolu
20 yıldır iç anadolu bölgesi sarıdan başka renk olmadı açlıktan ölselerde değişmez
Çünkü ak parti gidince ülkenin dinin elden gideceğine inanıyorlar bu adamda o kesmin bariz örneğidir.
İnceleme altına almak lazım

Türkiyenin genel bir örneği işte ağlanacak halimize gülüyoruz.
Bu ülkede en çok darbeyi yiyen tarım ve çiftçi en çok olduğu bölgede iç anadolu
20 yıldır iç anadolu bölgesi sarıdan başka renk olmadı açlıktan ölselerde değişmez
Çünkü ak parti gidince ülkenin dinin elden gideceğine inanıyorlar bu adamda o kesmin bariz örneğidir.
İnceleme altına almak lazım
Sadece din değil. Eski nesil sonuçta. 90larda mesut yilmazlar tansu cillerlerden sonra sagci partinin başa gelmesi sasirtici olmamali. O zamanlarda iç anadolu dinine bagliydi bu yeni birşey değilki.

Bazi eski liderlerin laikçilik ile takınaklı takipçi tabanın aklını çelmek adına binbir şark kurnazlığı yaptığını itiraf edelim. Türkiye'de politika çok kirli iş.

Yahu ne dini ya, ulke her sene ateist ve deist sayilari inanilmaz artiyor. Yeni nesil gencler, camiye falan gitmiyor. Camiler bombos, gercekten yazik. Bukadar cami yerine, egitim merkezleri yapilsa, yeni okullar acilsa daha iyi olmazmiydi.

Heryer cami, camiye giden adam yok. Gerci, okul acarsan ne yazar, egitim sistemi okadar kotu ki, ancak 100 yil icinde anca duzelir.

Yahu ne dini ya, ulke her sene ateist ve deist sayilari inanilmaz artiyor. Yeni nesil gencler, camiye falan gitmiyor. Camiler bombos, gercekten yazik. Bukadar cami yerine, egitim merkezleri yapilsa, yeni okullar acilsa daha iyi olmazmiydi.

Heryer cami, camiye giden adam yok. Gerci, okul acarsan ne yazar, egitim sistemi okadar kotu ki, ancak 100 yil icinde anca duzelir.
Sayi azaldikca islamist teror orgutlerinin sayisi da artacak

Allahin izniyle siyasi sahnedeki son buyuk hamleleri de akp oldu bundan sonra korksunlar

günlük 45-50 bin test yapılırken test sayısını 20.000 e indirip vaka sayısı azaldı demek!!

ya milletin canı ya batık ekonomi. Türkiye'de insan canının değeri olmadığı için hükumet bari batan ekonomiyi biraz ayakta tutalım şıkkını seçti bakalım ne olacak?
Hangi ülke seçmedi? Ekonomisi bizden 10 kat daha iyi olan ülkeler bile daha fazla vaka varken normalleşmeye geçti. Biz ne yapsaydık? Ne bekliyorsunuz anlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt