- 23 Temmuz 2011
- 75.644
- 51.153
- 4.693
Bizi ( röntgen teknikerini ) adamdan bile saymıyorlar kim bilir hangi sınıfa yazdılar
bu sağlık teknikerlerinin (bölüm fark etmez) kaderi kötü hido.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizi ( röntgen teknikerini ) adamdan bile saymıyorlar kim bilir hangi sınıfa yazdılar
Karara itiraz eden öğretmenlere, “Gönüllü olmazsanız, biz görevlendiririz” dendi.

Bu supersonic fikir kimden çıktı acaba.benim aklıma biri geliyor amaSen böyle sürekli takip ede ede ne zaman kafayı yiyecen acabaHindistan yükselişte
+7.293 vaka +190 ölüm
Toplam: 158 bin vaka 4.534 ölüm
İyileşen: 67 bin
Aktif vaka---> 85 bin
Sen böyle sürekli takip ede ede ne zaman kafayı yiyecen acaba
Vallahi reis yav 15'ten fazla red yedim şu ana kadar.Şehirler arası yasak ne zaman kalkar acaba, vallahi hasret kaldık
Sorma iş ev ikilisinden hem kilo aldım hem de artık cidden baydıVallahi reis yav 15'ten fazla red yedim şu ana kadar.
Açsınlar artık can sıkmaya başladı.
Çoğunluk pek sevmez ama bence Corona sürecini genel olarak iyi yönettiler.Evet bunu söyleyen hastalarının %90ını iyileştirmiş bir ülkenin başbakanı
günlük ortalama 1000 vakaya devlet razı anlaşıldığı kadarıylaAvm ve berber açılışlarının bulaş üstüne hiçbir etkisi olmadı bence rakamlar iyi gayet, zaten çok yavaş iniyor aşağıya hepimiz biliyoruz. En büyük sorun dikkat etmeyen merdiven altı tayfa yüzünden bizim spor salonları ve açılırsa kreşler falan olur muhtemelen. Öyle cafeler restoranlar falan pek sorun yaratmayacak bence, zaten şu an bile çoğu insan gidiyor gayet işine boş falan değil hiçbir yer.