- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Çok şaşırıyorum sana yav çokbelli bir kesime göre sosyal hayat hic olmamali, ileri gidiyorum her taraf kapatilmali
sokaga cikinca yahut berbere gidince ölecegini falan sananlar var
tirlattilar iyice
Ay lav yu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok şaşırıyorum sana yav çokbelli bir kesime göre sosyal hayat hic olmamali, ileri gidiyorum her taraf kapatilmali
sokaga cikinca yahut berbere gidince ölecegini falan sananlar var
tirlattilar iyice
Habertürk altyazı geçiyor 15 ildeki sokağa çıkma kısıtlaması bu haftada sürecek diye
ulan adam 1 saat konuştu en önemli mevzuyu açıklamadı![]()
İtalya 25 gün öncesine tabut yetistiremiyordu keza İspanyaAmerikada işsizlik 30 mye çıktı daha da artacak. Hiçbir devlet sürdüremez böyle yasakları
tebriklerTWITTER'da REIS'e hakaret eden birini CIMER üzeri sikayet ettim ekran görüntüsü + twit linki ile. Sonuc: ADALET BAKANLIGI devreye girdi
Suan icin hesap ucmus görünüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 82199
Varol reis. Bu berat belgesidir, ileride lazım olurtebrikler
haftasonu yasak yok arkadaslar cumhurbaskanı acıklamadı
Portakal açıkladıhaftasonu yasak yok arkadaslar cumhurbaskanı acıklamadı
haftasonu yasagı hic bitmez öyleyseİyi de o zaman 65+lar neden pazar belli saatlerde çıkıyor mantıken yasak var bu durumda
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O kım ya resmı merciden acıklama gerekPortakal açıkladı
haftasonu yasagı hic bitmez öyleyse
65 yaş üzerinin ve ergenlerin yasağı sadece bu haftasonu değil birsure daha devam edecek dediİyi de o zaman 65+lar neden pazar belli saatlerde çıkıyor mantıken yasak var bu durumda
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haberde alt yazılar geçmiş hep ama bilmiyorumO kım ya resmı merciden acıklama gerek
aynen bi kaynak yok ama haber bültenlerı yasak dıyorHaberde alt yazılar geçmiş hep ama bilmiyorum
Haftasonu dışarı çık bi dene derimaynen bi kaynak yok ama haber bültenlerı yasak dıyor