- 3 Temmuz 2012
- 138.677
- 87.340
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üstada güvenme adını değiştirip arazi olur
Aslında benim yazlık sakin bir yerde.Yazlikcilarin hepsi yazlığında gidecek hele bir sınırları açsınlar oluk oluk otel rezervasyonu yapılıyor milletin seyinde degil
Otel olayı zaten guvensizde aynen dediğin gibi yazlıkta güvenli değil site içindesin göt kadar plaj herkes dib dibe hele çocuk varsa tam korkmalik durum
Yazlık beldelerde doğru düzgün hastane yok zaten
Milletin bunalmasini anliyorm ama ısrarla kalabalık ortamlara girme meraklılarına zerre acimiyorum
Git dağ başında gez git sessiz sakin bir koyda gir denizine ama bizim millet illa çıplak karıları gorecek
nerden aldın rtasAslında benim yazlık sakin bir yerde.
Hastane çok uzak, bir de arabaya binip gitmek istiyordum.
Uçakla gidince araba kiralamak lazım. Kendi yazlığımdaki izin bana 4-5 bin euroya mal oluyor uçakla gidince.
Zaten durumlar sakat, maaşlar/gelirler düştü faturalar aynı.
Ben bu sene buralarda takılırım artık.
Gscimbom mobil
üstada güvenme adını değiştirip arazi olur
Sokağa çıkma kısıtlamalarının bazıları bir müddet daha devam etmeyi uygun görüyoruz.
Sonra 20 yaşın 18 e indiğini konu var.
Sonra 65 yaş konusu.
15 il v.s. hafta sonu yasağı devam şeklinde hiç bir açıklama yok.
Bunu hafta sonu yasağı diye haber veren yerler artık nasıl haber yapıyorlar, haberci diye kimleri çalıştırıyorlarsa bilemiyorum.
Ümmet seninle gurur duyuyor Murphy!TWITTER'da REIS'e hakaret eden birini CIMER üzeri sikayet ettim ekran görüntüsü + twit linki ile. Sonuc: ADALET BAKANLIGI devreye girdi
Suan icin hesap ucmus görünüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 82199
muhabirler sormuşlardır danışmanlarına yardımcılarına birilerine
Buradan bir kez daha virüsün ortaya çıkmasında payı olan herkesin anasını seveyim.
Bu konu yüzünden Vasfi ve Murph sürekli peşimde...Anında cezayı yazıyor.Hain herifler!Öyle bir başladın ki sonunda sevmekle yetinmiyecen sandım ha
Bu konu yüzünden Murph sürekli peşimde...Anında cezayı yazıyor.Hain herif!