- 4 Ağustos 2009
- 90.495
- 71.514
- 5.188
B.K. Uyesi M.Kara : Devletlerin yapacağı tek hazırlık Çinli şerefsizlere atılacak atom bombalarını yağlamak olmalıdır.@Murat Kara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
B.K. Uyesi M.Kara : Devletlerin yapacağı tek hazırlık Çinli şerefsizlere atılacak atom bombalarını yağlamak olmalıdır.@Murat Kara
İnsanlığın ortak düşmanına karşı ortak bir atom hamlesi şart gibi görünüyorB.K. Uyesi M.Kara : Devletlerin yapacağı tek hazırlık Çinli şerefsizlere atılacak atom bombalarını yağlamak olmalıdır.
Alkol herhalde bunun panzehiri. O yüzden tekirdağa uğramıyor zannımcaOrnek il Tekirdag mi ben Tekirdagliyim Burda Maskeyle gezeni dovuyolar : ozellikle benim mahallemde sosyal mesafe kurulllarina filan hic biseye uyulmuyor ama Corona basladigindan veri hep vaka sayilari surekli dusuktu zaten![]()

Adam millete laf anlatacağım diye artık şehirleri karıştırmış olabilirOrnek il Tekirdag mi ben Tekirdagliyim Burda Maskeyle gezeni dovuyolar : ozellikle benim mahallemde sosyal mesafe kurulllarina filan hic biseye uyulmuyor ama Corona basladigindan veri hep vaka sayilari surekli dusuktu zaten![]()
Abi Hollanda nın açıkladığı rakamları doğru muAvrupa birliginin ulkelerine okadar maske ve tıbbi malzeme yolla, sonra gelsin AB Türkiye ye olan seyahat izinlerini kaldirmasin
bitmedimi bu olay yaw.