Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her gün nasıl aynı sayıda kişi ölüyor? +-2 anca oynuyor, pek inandırıcı değil

Mi Note 10 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İstatistikçiler de bıkmış, göz kararı hep aynı sayılar geliyor işte.
Her gün sayı açıkla 4 aydan beri.

Ne bitmez bir cileymiş arkadaş.
Yeter artık insan önünü göremiyor.
Kış tan önce bitmezse artık önüne geçilmez.
Bir lockdown daha kaldıramam, ne maddi ne manevi.

Gscimbom mobil

Rus turistlere test yapilmayacakmis. Sonraki adım iranlilara da yapmamak olur. Oradan da turist geliyor yaziktir. Çiftlik gibiyiz.

olm eylül ekimde ikinci dalga gelecek diyorlar. iş kuracaz g.t korkusundan kuramıyoruz.

bi dur allasen yaw.

16-17-18-16-17-18-16-17-18-16-17-18

Moderna, aşı çalışmasının son aşamasına geldi: 30 Kasım'a kadar sonuç alınması bekleniyor
ABD hükümeti, Moderna'nın aşı projesine bir milyar dolar civarında destek sağlıyor
ABD destekli Moderna Inc. şirketi, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) aşı adayı için son deney safhasında olduklarını duyurdu. Şirket bu safhada, hastalığa yakalanmamış 30 bin yetişkin üzerinde aşıyı test edecek.

Moderna Inc. tarafından 'COVE' adı verilen denemeler, Covid-19 aşısının gelişimi, üretilmesi ve dağıtımını hızlandırmayı amaçlayan devlet destekli Warp Speed Operasyonu kapsamında gerçekleştirilecek. ABD'de 90 farklı yerde 30 bin kişi üzerinde denemelerine başlanan aşıdan 30 Kasım'a kadar sonuç alınması bekleniyor.
Aşının Covid-19'a karşı etkili olması durumunda üretim ve kullanımına onay verilecek.
ABD hükümeti, Moderna'nın aşı projesine bir milyar dolar civarında destek sağlıyor. Massachusetts merkezli Moderna'ya ait hisse senetleri son borsa açılışından önce yüzde 11 yükselme kaydetti.
(T24)

ben rakamlara inanmıyorum hadi açıklasınlar şehir şehir bakalım ne olacak çok merak ediyorum ama açıklayamazlar o zaman bütün herşey kontrol altına alınmış olur ama bunun devam etmesi işlerine geliyo ekonomik sorunları perdelemek lazım bişeyler ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt