- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Aşı bulmak cidden kolay değil be Fahri. Şans da gerekli bildiğim kadarıyla.
Dua edelim de bu bittiği zaman zirt pirt yine virusler çıkmasın. Zaten seyahet kolaylastigi icin onlem almak da zor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bitmezse?Dua edelim de bu bittiği zaman zirt pirt yine virusler çıkmasın. Zaten seyahet kolaylastigi icin onlem almak da zor.
Bitmezse?
Aşırı asabi oldum bu pandemi boyunca. Hani böyle aptallığı, yanlışı görürsün ama bir şey yapamazsın ya aha öyle.Bizde bitmeyecek gibi reis baksana. Bitmezse yeni bir hayat baslar herkes icin.
Aşırı asabi oldum bu pandemi boyunca. Hani böyle aptallığı, yanlışı görürsün ama bir şey yapamazsın ya aha öyle.
Zaten en büyük sorunum o. Ölüm filan değil korkum. Bir tek annem var eğer ona benden bulaşırda bir şey olursa o acı ile ömür yaşayamam.Bir de hastalığın öyle belirtileri var ki kafayi yersin. Bulasmamasi imkansız suan. Ben kendimi umursamıyorum atlatiriz ama o kadar tanidik var yaşlı. Tek korkum o
Asi bulundu da testlerinin tamamlanmasi ve uretimi bekleniyor demediler mi? Herkes asi buluyor zatenAşı bulmak cidden kolay değil be Fahri. Şans da gerekli bildiğim kadarıyla.
@Berke Deniz sever vurdurmayı. Onun bilgisi vardır.Asi bulundu da testlerinin tamamlanmasi ve uretimi bekleniyor demediler mi? Herkes asi buluyor zaten
Belli basli insanlar coktan vurdurmustur
Rengim Çin'de yeni virüs çıkmış.Bir daha normal hayata dönebilecek miyiz acaba.
Ettirmeyin la bana küfür bugün. İş yerinde harcadım bugün hakkımı.Rengim Çin'de yeni virüs çıkmış.
Onlarin ben ta ...... .......Rengim Çin'de yeni virüs çıkmış.
Rengim Çin'de yeni virüs çıkmış.