- 1 Ağustos 2014
- 63.825
- 75.021
- 4.338
bakanım içerlemiş epey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet 2 hafta önce arkadaşımın kuzeni yakalandı. Aynı evde yaşadığı eşi ve çocuğuna test yapmadılar. İşin ilginci eve virüsü getiren de eşi. Adam çok kötüyüm falan diye sürekli arayıp yalvar yakar zorla test yaptırttı kendine.Sayilarin nasil dusuk tutulduguna guzel bir ornek. Evdekilere test yapma, temaslilara test yapma, ikinci kontrol testini yapma. Negzel.
![]()
korona hastası tanıdığı olan yazarlar
bir çok arkadaşımızın entrysinde gördüm ve açıklamak istedim. arkadaşlar covid ilk başladığında filyasyon ekipleri temaslı herkese test yapıyordu. artık bakanlığın kararı doğrultusunda bir kişi po…eksisozluk.com
Abv yeter be!![]()
Tarihin en ölümcül salgınlarından bubonik veba Çin'de ortaya çıktı
Tarihin en ölümcül salgınlarından biri olan Kara Ölüm'e sebep olan bubonik vebanın Çin'de yeniden çıkması endişe yaratıyor. Çin’in İç Moğolistan Özerk Bölgesi’nde Bayan Nur şehrinde hıyarcıklı (bubonik) veba nedeniyle bir kişi daha hayatını kaybettitr.euronews.com
O kadar ....... ki oraya sekiz kere test oldum diye yaziyor. Testim pozitif cıktı de geç. Onu bile akıl edemiyorlar.