- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Gerçek sayı daha fazladır zaten.
Orası öyle zaten 32,661,252 test yapmışlar 2,904,329 vaka çıkmış
nerdeyse yüzde 10 olmuş pozitif vaka oranı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçek sayı daha fazladır zaten.
Normal.Cin almanya rusya faz 3 calismalarini turkiyede yapmak istiyormuş.
ilk sana yapsınlar mikrop herif.Cin almanya rusya faz 3 calismalarini turkiyede yapmak istiyormuş.
Çok mu mesaj atmışım :-)Konunun ismini murat Ünsal korona nöbeti olarak değiştirmeyi teklif ediyorum
bu virüs istikbalimizi becerdi maalesef yaw.
Duanin gucune inanir misin rtsVirusu yeneceğiz.Selam ve dua ile.
Duanin gucune inanir misin rts
İnanırım renktaş.
geçmiş olsun hocam aynı şekilde bizim ailede evden kolay kolay çıkmayan gittiği yere maskesiz girmeyen bir aile olmasına rağmen bize de bulaştı acil şifalar diliyorumEkli dosyayı görüntüle 90366
Ne kadar korunmaya çalışıp dikkat etsem de İstanbulda orda burda beni bulmayan virüs g.doğunun ortasında buldu.
Allah hepimizin yardımcısı olsun bu bela biran önce bitsin
Gecmis olsun kardesimEkli dosyayı görüntüle 90366
Ne kadar korunmaya çalışıp dikkat etsem de İstanbulda orda burda beni bulmayan virüs g.doğunun ortasında buldu.
Ekli dosyayı görüntüle 90366
Çok geçmiş olsungeçmiş olsun hocam aynı şekilde bizim ailede evden kolay kolay çıkmayan gittiği yere maskesiz girmeyen bir aile olmasına rağmen bize de bulaştı acil şifalar diliyorum